Receptes

Receptes per ordre alfabètic:

Ajoblanco amb raïm a la manera de Màlaga -sopes fredes-
Allioli de codony
Allioli suau (salsa Provençal)
Almívar (recepta bàsica)
Alubias de Tolosa con sus sacramnetos II
Bacallà de Quaresma o de Divendres Sant
Bacallà esqueixat - esqueixada
Biquini
Brandada o bacallà a la Provençal
Caldo bàsic
Canelons
Cassoleta de xai amb ceba, herbes aromàtiques i espècies
Causa Limeña -Bacallà-
Ceps confitats
Cigrons a la manera d'en Pep
Coca de Llanda o Coca de Canonge
Coca de poma-pastís de poma-tarte aux pommes
Coca de la Ratafia del raiers
Coca de recapte
Coca de Sant Joan
Coca dolça d'albercocs i sobrassada
Codony al forn
Codony al forn amb Marsala
Codonyat
Col confitada
Crema de carbassa, la carbassa de ferro i formatge Glauc
Crema de castanyes i ceps
Crema catalana
Crema de meló amb encenalls de pernil ibèric i Vichy Catalán (sopes fredes)
Crema de porros de veritat també per sopa de porros
Crema de tapioca i pinya amb aroma de vainilla. Els postres de pinya 
Crema freda de pomes àcides i api-rave (sopes fredes)
Crema pastissera
Croque-Monsieur i Croque-Madame
Croquetes de la mare 1
Croquetes "negres" de la mare 2
Croquetes de bacallà de la mare 3
Curri
Els tres colors del meló
Empanadón de carbassa
Empedrat "Amanida freda amb mongetes i bacallà"
Ensaïmada amb fruita per refrescar, formatge i sobrassada.
Es Niu  Un plat tradicional i local de mar i muntanya
Escodella blanca i fina
Escudella de Nadal i carn d'olla
Espàrrecs, ou mollet i parmesà, sopa-crema
Estofat de porc senglar
Faves en amanida i menta fresca. Homenatge al Motel
Fideus a la cassola
Filet de xai amb reducció de vi ranci, puré de patates i herbes aromàtiques
Flam de caramel - Flam clàssic
Fricandó
Galetes de mantega -Cadí 100-
Galetes fàcils
Galetes fàcils de taronja
Gaspatxo - Gazpacho (sopes fredes)
Gelat de crema catalana
Gelat de formatge amb maduixes
Gelat de nous, torró i Ratafia
Gelea
Guatlles en escabetx
Hummus o puré de cigrons
Kir
Les picades
Porros amb vinagreta
Porrusalda o Purrusalda
Préssec amb vi - Melocotón con vino
Puré de patates
Quiche de porros amb pernil dolç

Rap amb pinyons i tomàquet o a la manera de la mare
Ratafia
Ratafia de codony
Ratafia de codony 2
Rosquilles de l’Antònia
Salmorejo  (sopes fredes)
Salsa beixamel
Salsa d'herbes aromàtiques
Salsa de mostassa
Salsa Provençal (allioli suau)
Salsa vinagreta
Salvitxada / Salsa calçots
Samfaina
Sopa d’all
Sopa de ceba gratinada - soupe à l'oignon
Sopa de farigola amb ou a baixa temperatura o no
Sopa d'ortigues amb formatge de cabra tou
Sopa de porros també la podeu trobar per crema de porros
Sopa de síndria i tomàquet amb ricotta (sopes fredes)
Sopa torrada amb mandonguilles -pilotilles-
Sorbet de farigola
Sorbets de síndria i M. Lluïsa
Tabulé de Jean Luc Figueres
Tapenade
Taronja a la taronja
Tarta Tatin de codonys
Tempura de bacallà amb soja
Textura de cítrics
Tiró amb peres
Tournedó a la planxa amb guarnició 
Tortell de Reis farcit de massapà
Tiramisú
Trinxat amb rosta o col i patata amb cansalada 
Truita de carxofes
Vichyssoise, crema freda de porros (sopes fredes)
Vichyssoise, fulla d'emmental francès i tòfona
Vinagre de codony
Vinagreta
Xips de carxofes
Xocolata a la tassa o xocolata desfeta