Cuina Cinc
  • Receptes
  • Productes
  • Biblio
  • Restaurants
  • Cuina i Cine
  • Viatges
  • Recomanables
  • Bio

Cuina i Cine

Amélie
American Cuisine
Barbacoa de amigos
Bon appétit. La mejor receta
Breakfast at Tiffany’s
Cena de amigos
Charlie y la fábrica de chocolate
Chef
Chocolat
Cooking in Progress
Comida
Comer Beber i Amar
Como agua para chocolate
Cuisine américaine
Deliciosamente Marta
Delicioso
Días de vino y rosas
El apartamento
El chef, la receta de la felicidad
El festín de Babette
El olivo
El olor de la papaya verde
El Padrino
El sol del membrillo
Entrecopas
Entre vivir y soñar
Frankie & Johnny
Fresa y Chocolate
Granujas de medio pelo
Julie & Julia
La Bûche.
La cocinera del Presidente
La dama i el vagabundo
La mitad del cielo
La parte de los ángeles
Los huevos de oro
Make hummus not war
Memorias de África
Midnight in París
Pa negre
Pollo con ciruelas
Què mengem? Documental
Ratatouille
Sin reservas
SNACKS: Bocados de una revolución
Tapas
Tomates verdes fritos
Un buen año
Un paseo por las nubes
Un poco de chocolate
Un toque de canela
Una pastelería en Tokio

Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a TwitterComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)
Cuina, gastronomia i enologia Cuina, gastronomia i enologia Cuina, gastronomia i enologia

Cuina, gastronomia i enologia

Cuina, gastronomia i enologia
i 2013 Gràcies pel reconeixement i pels vots!

Blog Recomanat per...

Blog Recomanat per...



Cuina Cinc

Blog de Cuina i Gastronomia des del 2011

Llicència Creative Commons

Llicència de Creative Commons
CuinaCinc està subjecte a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
"Em consola d'una manera absurda l'alegria d'haver arribat a no estar segur de res."
Nèstor Luján

"Tens o reps el que dónes i guardes el que ets."
Proverbi àrab

Traducció

Etiquetes

aigua mineral (7) amanida (20) aviram i caça (9) bacallà (20) bolets i tòfona (16) calendari llaminer (13) carn (11) cine (8) codony (17) confitures i melmelades (16) conserves (13) coques i la cuina del pa (18) Cuina Aragonesa (5) Cuina Basca (3) Cuina Catalana (65) Cuina Francesa (23) Cuina Internacional (23) Cuina italiana (9) cuiners (89) D.O. (32) dolços (39) enologia (97) escriptors (80) espècies (33) estiu (37) exposició (6) família (51) Festes de Nadal (6) fires i esdeveniments (59) formatge (56) fruita (53) fruita confitada (7) fruits secs (20) gastrònoms (72) grans cuiners (31) herbes aromàtiques (37) hivern (38) IGP (20) jornades (11) licors i ratafia (9) llegums (10) llibres (134) masses (6) oficis (17) ous i truites (22) pasta i arròs (10) peix i marisc (24) pica-pica (10) post (1) postres (37) primavera (25) restaurants (76) salses (9) sopes (21) tapes (9) tardor (32) tècniques (21) tot l'any (56) verdures i hortalisses (47) viatges (36) vinagre (14) xocolata (11)

Els articles de Cuina Cinc a l'arxiu del bloc

  • ▼  2023 (3)
    • ▼  de febrer (1)
      • Barcelona Wine Week. Tast Família Torres: Quatre a...
    • ►  de gener (2)
  • ►  2022 (12)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ►  2021 (12)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2020 (11)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (1)
  • ►  2019 (13)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2018 (19)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (2)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2017 (17)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2016 (31)
    • ►  de desembre (13)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2015 (24)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (2)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2014 (27)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (2)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (2)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2013 (42)
    • ►  de desembre (5)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (4)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (4)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (5)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (3)
  • ►  2012 (47)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (4)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (4)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2011 (10)
    • ►  de desembre (3)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (2)

Subscriu-te a

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris

Subscriure's per E-mail

ODS

ODS
La taula és un lloc meravellós per enraonar amb les persones que us han convidat o que heu convidat.

La taula és un lloc de diàleg, les converses de taula són la civilització mateixa, la pura essència de les manifestacions personals.

Els llibres contenen converses de taula són immortals.

A taula, amb un bon dinar o sopar actuant i un ambient agradable Els homes i les dones perden una mica la seva complexitat, la seva rigidesa, el seu normal estaquirotisme, la seva malfiança. La seva mascara es torna més lleugera i menys borrosa.

A taula tot pot quedar lleugerament suavitzat i, vagament intel·ligible dintre de l’enorme plasticitat de l’espècie humana. Del llibre “El que hem menjat” de Josep Pla.
Top blocs de receptes
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.
© 2011 blog CuinaCinc