Productes

Els làctics

•  La mantega










 El formatge de búfala: Mozzarella










El formatge de cabra











• Formatge d'ovella










Formatge de vaca










El recuit 













Ricotta










• Mascarpone










  La xocolata













 Les herbes aromàtiques i les espècies al post Sensacions al plat















i en concret:
























 Les mongetes de Collsacabra










Les mongetes del ganxet














Les llenties










Plantes:
• La quinoa


• La tapioca










Cereals: El bulgur










La pasta: Canelons, Fideus, i Macarrons










De la terra

• El conill












 El corder












 El porc negre mallorquí











 El senglar









• La vedella










Del porc:
 La botifarra del perol










 La sobrassada del porc negre de Mallorca









De l'aire, del bosc
• La guatlla














La perdiu









L’ànec   també de l'aigua i de l'aire!










Del mar i dels rius

El bacallà                                   



 El calamar
 

           
                                             







El llobarro








El rap










La corbina







L'orada










La sardina










La truita de riu









Els tresors del bosc
 La tòfona
 Les castanyes














Els bolets
La múrgola 










 El camagroc










 El cama-sec 










 El cep









• La Mel









L'oli d'oliva verge extra













El vinagre