• La mantega
• El formatge de búfala: Mozzarella
• El formatge de cabra
• Formatge d'ovella
• Formatge de vaca
• El recuit
• Ricotta
• Mascarpone
• La xocolata
• Les herbes aromàtiques i les espècies al post Sensacions al plat
i en concret:
La farigola
El llorer
La M. Lluïsa
La menta
L'ortiga
Pebre vermell - Pimentón de la Vera
Pebre vermell - Tap de cortí
Vainilla
Les Fruites
• El coco
• El codony
• La pera
• La poma
• La pruna
• El meló
• El préssec
• El kaki
• L'albercoc
• L'aranja
• La figa
• La magrana
• La pinya tropical-ananàs
• La síndria
La taronja
Verdures, hortalisses i llegums
• L'api-rave
• L'espàrrec
• El calçot
• La carbassa
• La carxofa
• La ceba
• La col
• L'enciam
• Els porros
• Les faves
• El ruibarbre
• El tomàquet
Els Llegums:
El llorer
La M. Lluïsa
La menta
L'ortiga
Pebre vermell - Pimentón de la Vera
Pebre vermell - Tap de cortí
Vainilla
Les Fruites
• El coco
• El codony
• La poma
• La pruna
• El meló
• El préssec
• El kaki
• L'albercoc
• L'aranja
• La magrana
• La pinya tropical-ananàs
• La síndria
La taronja
Verdures, hortalisses i llegums
• L'api-rave
• L'espàrrec
• El calçot
• La carbassa
• La carxofa
• La ceba
• La col
• L'enciam
• Els porros
• Les faves
• El ruibarbre
• El tomàquet
• Les mongetes de Collsacabra
• Les mongetes del ganxet
Les llenties
Plantes:
• La quinoa
• La tapioca
Cereals: El bulgur
La pasta: Canelons, Fideus, i Macarrons
De la terra
• El conill
• El corder
• El porc negre mallorquí
• El senglar
• La vedella
Del porc:
• La botifarra del perol
• La sobrassada del porc negre de Mallorca
De l'aire, del bosc
• La guatlla
• La perdiu
• L’ànec també de l'aigua i de l'aire!
Del mar i dels rius
• El bacallà
• El calamar
El llobarro
El rap
La corbina
L'orada
La sardina
La truita de riu
Els tresors del bosc
• La tòfona
Els bolets
• La múrgola
• El camagroc
• El cama-sec
• El cep
• La Mel
L'oli d'oliva verge extra
El vinagre