Productes

Els làctics

•  La mantega










 El formatge de búfala: Mozzarella










El formatge de cabra











• Formatge d'ovella










Formatge de vaca










El recuit 













Ricotta










• Mascarpone










  La xocolata












 Les herbes aromàtiques i les espècies al post Sensacions al plat















i en concret:
























 La carbassa










La carxofa












La ceba










La col










 L'enciam










 Els porros










Les faves










 El ruibarbre










El tomàquet    



Els Llegums:












 Les mongetes de Collsacabra










Les mongetes del ganxet













Les llenties










Plantes:
• La quinoa


• La tapioca










Cereals: El bulgur










La pasta: Canelons, Fideus, i Macarrons










De la terra

• El conill











 El corder










 El porc negre mallorquí










 El senglar









• La vedella










Del porc:
 La botifarra del perol










 La sobrassada del porc negre de Mallorca









De l'aire, del bosc
• La guatlla













La perdiu









L’ànec   també de l'aigua i de l'aire!










Del mar i dels rius

El bacallà                                   



 El calamar
 

           
                                             






El llobarro







El rap










La corbina







L'orada










La sardina










La truita de riu









Els tresors del bosc
 La tòfona
 Les castanyes














Els bolets
La múrgola 










 El camagroc










 El cama-sec 









• El cep








• El fredolic