divendres, 4 de gener del 2013

Confitura "Vieux Garçon" 2


Ja tenim feta la "confiture de Vieux Garçon" que varem començar al mes de juny,   aquestes dies de les Festes de Nadal l' hem presentat a taula!
Us asseguro per tot els deus que està deliciosa!:))
Bon Profit! 



Confiture "Vieux Garçon" La manera de fer-la

18 comentaris:

  1. bones Fina!!!
    com anem? ostres, no sé que ha passat però et vaig escriure un comentari en un post i ha de3saparegut o no va entrar... Doncs, rés, et faig un resum ràpid:
    1. enhorabona per sortir a Rac1.. és d'agrair que et valorin la dedicació :)
    2. els canelons, tenen una pinta.. ummmmmmm!!!!
    3. bon any nou, si-us-plau que sigui millor que el putu2012
    4.aquestra confitura tinc ganes de fer-la (no sé quan però, la faré)
    jejeje!!! salut!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia! Toni,
      De vegades passa, no ho sé. Això de les plataformes de vegades fa males passades.
      1. Moltes gràcies! s'agraeix. Sempre em participes les bones notícies!!! Gràcies per compartir-ho:))
      2. Molt bons, ja ho saps: Com els de casa... No oblidis els que facin pel teu voltant, germana, cunyada, sogre, tieta , mare o els del tiet (?)
      3. Bon Any, igualment. Serà molt difícil. Ja veus, ha començat l'any pujant tot. I els diaris oficials treuen fum. Ens collen per tot arreu. Jornades interminables i sous cada vegada més baixos. Una societat, cada vegada amb més diferències socials. Ara, estem una mica anestesiats per les festes però ja podem posar tota la força!
      4. Si vols t'aviso(?). Es qüestió d'estar alerta i tenir paciència.
      Ja ho deia en Pla la cuina vol: temps, paciència i calma.
      Salut que no ens falti!!

      Elimina
  2. Aquesta primavera hauré de preparar-la, se veu boníssima i ara sols cal obrir el pot.
    Espere que els Reis et dugen el millor regal.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon dia Roser! Si, si t'agradarà fer-la. És molt bonic veure com les fruites es van transformant.Gràcies!!
      Igualment noieta, et desitjo que els RRMM, siguin màgics de veritat!!
      Fins ben aviat!Petonets

      Elimina
  3. Ha de ser bona bona de veritat!
    Quina espera més llarga, eh? Segur que ha valgut la pena ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt rebona, de veritat!
      Llarga espera, però val la pena:))
      Per cert, t'has avançat volia escriure't un correu per avisar-te. Havies participat en el 1er post, on explicava com es feia!!
      Molt Bons RRMM!!

      Elimina
  4. Amiga Fina:
    Resultado ¡maravilloso!
    No podía ser menos vistas las fotos de fresones y nísperos con que nos sorprendiste en el mes de junio. Si nos gustaron en crudo –me refiero al color- ahora que ya están confitadas y podemos apreciar estos tonos granates y ocres, con mas o menos intensidad, consiguen hacernos desear el poder usar la cucharilla.
    Un saludo,
    Sebastián Damunt

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sebastián!
      Ha quedado extraordinaria y muy buena:))
      Me alegra que te gusten los colores dan una bonita imagen a las fotos. En las mermeladas y confituras se van convirtiendo en ocres, caobas y marrones. No pongo colorantes ni corrijo las fotos!,, muchas gracias......Ya llegan los RRMM

      Elimina
  5. Això si que es fer les coses amb dedicació. Cada cop més s'aprecien les coses fetes així, amb temps i dedicació.
    Els va semblar bona? ho van apreciar?
    Bona manera de fer festa a la taula. Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Neus! Sempre ens falta temps:))
      Està molt bona. Si, si.
      Fa molta festa.
      Un petó i bona jornada!

      Elimina
  6. Que bona, ja ho diuen que tot el que és bo es fa esperar eh?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exactament! Bona, rebona un bon final dels dinars! Un bon dia!

      Elimina
  7. Tinc un llibre de la C.Ruscalleda que hi ha la recepta d'aquesta confitura. Espectacular!
    Una forta abraçada i bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacta Gemma!
      Si vas a l'entrada on la vaig començà allà ho explico. No t'ho perdis.
      També vaig estudiar l'origen i el perquè. T'agradarà. Una abraçada
      Moltes gràcies! Una bona setmana!

      http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/06/confitura-vieux-garcon-o-melmelada-de.html

      Elimina
  8. Quina pinta més bona! Bon Any Nou i feliços Reis!

    ResponElimina
  9. Realmente una pinta estupenda, dan ganas de traspasar la pantalla. Cuidate

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, Plared! me alegra que te guste. Igual, un dia serà posible:))
      Un buen dia!

      Elimina

Gràcies per venir i escriure la teva opinió. Respondré els teus comentaris amb molt de gust!