divendres, 4 de gener del 2013
Confitura "Vieux Garçon" 2
Ja tenim feta la "confiture de Vieux Garçon" que varem començar al mes de juny, aquestes dies de les Festes de Nadal l' hem presentat a taula!
Us asseguro per tot els deus que està deliciosa!:))
Bon Profit!
Confiture "Vieux Garçon" La manera de fer-la
Etiquetes de comentaris:
confitures i melmelades,
conserves,
Cuina Francesa,
Festes de Nadal,
fruita,
hivern
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
bones Fina!!!
ResponEliminacom anem? ostres, no sé que ha passat però et vaig escriure un comentari en un post i ha de3saparegut o no va entrar... Doncs, rés, et faig un resum ràpid:
1. enhorabona per sortir a Rac1.. és d'agrair que et valorin la dedicació :)
2. els canelons, tenen una pinta.. ummmmmmm!!!!
3. bon any nou, si-us-plau que sigui millor que el putu2012
4.aquestra confitura tinc ganes de fer-la (no sé quan però, la faré)
jejeje!!! salut!!!!!!!!
Bon dia! Toni,
EliminaDe vegades passa, no ho sé. Això de les plataformes de vegades fa males passades.
1. Moltes gràcies! s'agraeix. Sempre em participes les bones notícies!!! Gràcies per compartir-ho:))
2. Molt bons, ja ho saps: Com els de casa... No oblidis els que facin pel teu voltant, germana, cunyada, sogre, tieta , mare o els del tiet (?)
3. Bon Any, igualment. Serà molt difícil. Ja veus, ha començat l'any pujant tot. I els diaris oficials treuen fum. Ens collen per tot arreu. Jornades interminables i sous cada vegada més baixos. Una societat, cada vegada amb més diferències socials. Ara, estem una mica anestesiats per les festes però ja podem posar tota la força!
4. Si vols t'aviso(?). Es qüestió d'estar alerta i tenir paciència.
Ja ho deia en Pla la cuina vol: temps, paciència i calma.
Salut que no ens falti!!
Aquesta primavera hauré de preparar-la, se veu boníssima i ara sols cal obrir el pot.
ResponEliminaEspere que els Reis et dugen el millor regal.
Petons
Molt bon dia Roser! Si, si t'agradarà fer-la. És molt bonic veure com les fruites es van transformant.Gràcies!!
EliminaIgualment noieta, et desitjo que els RRMM, siguin màgics de veritat!!
Fins ben aviat!Petonets
Ha de ser bona bona de veritat!
ResponEliminaQuina espera més llarga, eh? Segur que ha valgut la pena ;)
Molt rebona, de veritat!
EliminaLlarga espera, però val la pena:))
Per cert, t'has avançat volia escriure't un correu per avisar-te. Havies participat en el 1er post, on explicava com es feia!!
Molt Bons RRMM!!
Amiga Fina:
ResponEliminaResultado ¡maravilloso!
No podía ser menos vistas las fotos de fresones y nísperos con que nos sorprendiste en el mes de junio. Si nos gustaron en crudo –me refiero al color- ahora que ya están confitadas y podemos apreciar estos tonos granates y ocres, con mas o menos intensidad, consiguen hacernos desear el poder usar la cucharilla.
Un saludo,
Sebastián Damunt
Hola, Sebastián!
EliminaHa quedado extraordinaria y muy buena:))
Me alegra que te gusten los colores dan una bonita imagen a las fotos. En las mermeladas y confituras se van convirtiendo en ocres, caobas y marrones. No pongo colorantes ni corrijo las fotos!,, muchas gracias......Ya llegan los RRMM
Això si que es fer les coses amb dedicació. Cada cop més s'aprecien les coses fetes així, amb temps i dedicació.
ResponEliminaEls va semblar bona? ho van apreciar?
Bona manera de fer festa a la taula. Un petó!
Gràcies, Neus! Sempre ens falta temps:))
EliminaEstà molt bona. Si, si.
Fa molta festa.
Un petó i bona jornada!
Que bona, ja ho diuen que tot el que és bo es fa esperar eh?
ResponEliminaExactament! Bona, rebona un bon final dels dinars! Un bon dia!
EliminaTinc un llibre de la C.Ruscalleda que hi ha la recepta d'aquesta confitura. Espectacular!
ResponEliminaUna forta abraçada i bona setmana!
Exacta Gemma!
EliminaSi vas a l'entrada on la vaig començà allà ho explico. No t'ho perdis.
També vaig estudiar l'origen i el perquè. T'agradarà. Una abraçada
Moltes gràcies! Una bona setmana!
http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/06/confitura-vieux-garcon-o-melmelada-de.html
Quina pinta més bona! Bon Any Nou i feliços Reis!
ResponEliminaGràcies!! Igualment ! Un Bon 2013:))
EliminaRealmente una pinta estupenda, dan ganas de traspasar la pantalla. Cuidate
ResponEliminaMuchas gracias, Plared! me alegra que te guste. Igual, un dia serà posible:))
EliminaUn buen dia!