dilluns, 26 de març de 2012

Alimentaria 2012


El Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes: Alimentaria 2012, aquí trobareu tota la informació s'inaugura aquest dilluns dia 26  fins el dijous 29 en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Es  preveu  rebre  més  de 140.000 visitants professionals, dels què 35.000 seran de fora  d’Espanya, segons Europa Press. Aquesta és la 19 edició del certamen. 
Un sector que amb les seves bones perspectives contribuirà en la sortida de la crisi en paraules dels seu president Josep Lluís Bonet
Després de l’èxit de d’edicions anteriors s’amplia el saló amb dos nous pavellons el 5 i 7. Disposarà de 94.800 metres quadrats d’oferta comercial i d’activitats de negoci, gastronomia i  innovació.

Alimentaria és un àgora pel diàleg, intercanvi d’informació, el coneixement i, un espai per detectar tendències. Els millors experts, personalitats de reconeguda experiència i solvència intervindran en  un ventall important d’activitats, tallers programats, conferències, The Alimentaria Hub centre neuràlgic d'innovació, tendències i coneixement, el Congrés Internacional de la Mediterrània, seminaris, fòrums on les empreses també podran intercanviar, oferir i donar a conèixer  els seus productes. Totes les intervencions es podran seguir en directe pel portal Tasteonomy

Alimentaria 2012 tindrà un espai per l’alimentació i la gastronomia.


Altres països que estaran presents per primera vegada: Tailàndia, Dubai i  Suècia, i Mèxic és el país convidat especial aquest any.
Igual què Barcelona Degusta la filosofia verda estarà present a Alimentaria 2012.
Durant els dies que dura el saló es durà a terme una camapanaya de recollida i reciclatge dirigida als expositors i visitants organitzada per Ecovidrio  s'esperen superar els 16.600 quilograms de residus que es van recollir en la passada edició i que equivalen a 49.800 ampolles.
Quatre patrulles compostes per dos informadors aniran recollint el vidre que es generi en els salons Expobebidas, Intervin i Autonomies.
Visitar: Barcelona capital de la mediterrània un punt de trobada!!

6 comentaris:

  1. Ja he demanat l'acreditació de premsa per anar-hi, a veure si tinc un moment per escapar-me i anar-hi.
    He vist les activitats i em costa decidir-me què visitar... algun consell?

    ResponElimina
  2. Molt rebé!! Gaudeix tot el que poguis. A dalt a la web hi ha una pestanaya de les activitats allà pots veure tot, tot, tot el que hi ha no ho acabem, segur!!
    Poder pel que fas t'interessaria el show cooking final: Xabier Gutierrez (jefe de cocina del restaurante Arzak, 3 * Michelin), Oriol Balaguer, Jordi Butrón y Xano Saguer d'Espaisucre).
    i una ponència molt maca de Daniel Jordà: el pa i l'art ??
    La nova cuina Sueca, el país convidat Mèxic!!
    La cuina asiàtica.
    Hi ha tant per triar..!
    Estaré treballant no sé si podré anar alguna cosa!
    Gaudiu!

    ResponElimina
  3. Imagino que no te lo perderás. Buen fin de semana. Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo seguí virtual, algo, y todo lo que he ido leyendo...
      ¡coincidió con el trabajo!
      Hay otros eventos que están fuera del horario laboral, esperaré otro en fin de semana por ejemplo, buena semana:))
      Besos!

      Elimina
  4. Unas compis del curso fueron y se lo pasaron de rechupete (y nunca mejor dicho). Espero que el año que viene me toque a mí ir... (Ojalá).

    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,de nuevo Alícia!
      Ya me imagino:)) Fue espectacular según he visto y he leído.
      (a mi me coincidió dentro del horario laboral)
      Alimentaria es cada dos años!!
      Mientras, igual puedes ir preparándote para BarcelonaDegusta:http://cuinacinc.blogspot.com.es/search?q=degusta
      Besos. Veo que estas de vacaciones si?
      Los exámenes?
      Buena Pascua!

      Elimina

Gràcies per venir i escriure la teva opinió. Respondré els teus comentaris amb molt de gust!