dissabte, 2 de febrer del 2013

Finalitza l’exposició "Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat”


Aquest cap de setmana s'acaba l’exposició "Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat” Es va inaugurar el 2 de febrer del 2012 i finalitza aquest diumenge 3 de febrer del 2013. Encara hi sou a temps!!


En els pròxims mesos començarà l' itinerari per poder ser visitada en altres ciutats en el que resta del 2013 i 2014:  Madrid, el Regne Unit, ciutats del Brasil, els Estats Units. L’exposició acabarà formant part de l'exposició permanent a el Bullifoundation, a Cala Montjoi a partir del mes d'abril de 2015.

Unes 650.000 persones l'han visitat. Des de la inauguració del Palau Robert en 15 anys de funcionament d'aquest espai ha estat la més visitada. S’han realitzat tallers i activitats per les escoles i centres recreatius en els que han participat 8.500 nens. Turistes arribats d'arreu món la tenien en el seu full de ruta. Els mitjans de comunicació l'han dedicat atenció en: programes, reportatges de la TV, diaris i revistes. Molts blogs han escrit entrades amb aquest motiu.


Aquí deixo l’enllaç de l'entrada que vaig publicar després de "varies visites" a l’exposició: Ferran Adrià i elBulli 1961-2011 Risc llibertat i creativitat. Els somnis són possibles. 
Al final del post, mes a mes les actualitzacions amb els esdeveniments que han estat  noticia durant tot aquest any.   
Bon itinerari!

Palau Robert
Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona
932 388 091 

Horaris: de dilluns a dissabte: 10-20 h
diumenges i festius: 10-14.30 h


8 de febrer 2013 Manuel Fuentes entrevista a Ferran Adrià al MCR. " És el primer pas. Ahir ho varem legalitzar, ara, ens ve la feina. Crec que el mes de novembre ja podrem presentar el projecte final. De tota manera abans posarem en marxa la Bullipedia que serà una gran enciclopèdia online on col·laboraran tots els cuiners de Catalunya i els estudiants de tot el món a fi i efecte de recopilar tota la informació gastronòmica al servei de la cuina creativa. Això ho presentarem el 18 de març."



4 comentaris:

  1. Me queda un poquet lluny..però si que m´haguera agradat molt anar a veure-la.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. ...doncs..., pots anar "virtualment" si vols, clar, a l'enllaç del post de quan vaig anar.
      Poder t 'agradarà. Gràcies per venir i bon cap de setmana que passa molt ràpid!

      Elimina
  2. Jajajaja...si, es una sol.lució per a quan es pot anar "presencialment".
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per venir i escriure la teva opinió. Respondré els teus comentaris amb molt de gust!