(Mou a...)
Receptes
Productes
Biblio
Restaurants
Cuina i Cine
Viatges
Recomanables
Bio
▼
divendres, 8 d’agost del 2025
Cafè fred, cafè amb gel de cafè - una tarda a Sicília -
›
“Una tassa de cafè és la certificació notarial que els pròxims cinc minuts valdran la pena” Joan Barril Aquesta frase amb lletres daurade...
4 comentaris:
dilluns, 9 de juny del 2025
Compartir Barcelona - Cuina mediterrània moderna
›
Quan va tancar ElBulli al 2011, el tres caps de cuina l’Oriol Castro, l’Eduard Xatruch i en Mateu Casañas varen obrir al 2012 Compartir Cad...
dilluns, 19 de maig del 2025
Amanida de peres de Lleida amb anxoves i avellanes
›
"En les terres de Lleida s'ha fet molta fruita, i una de les seves especialitzacions ha estat la pera, que envasada en compota és...
2 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web