(Mou a...)
Receptes
Productes
Biblio
Restaurants
Cuina i Cine
Viatges
Recomanables
Bio
▼
dilluns, 8 d’abril del 2024
La Fonda - Sala - Restaurant a Olost de Lluçanès
›
La llebre és una peça de caça de primer ordre, de gran categoria. Josep Pla A mi em sembla que transcrivint la declaració d'intencions q...
diumenge, 10 de març del 2024
A fuego lento -La passion de Dodin Bouffant-
›
Des de que es va presentar aquesta pel·lícula, el passat mes de setembre, al Festival de San Sebastián , on es va emportar el premi a la Mil...
dijous, 29 de febrer del 2024
Escudella barrejada, escudella catalana, escudella de pagès
›
“Per dir-ho clar: jo sóc partidari de les sopes, que el país sigui cada dia més soper, no solament per la bona marxa de la salut física sin...
2 comentaris:
dijous, 25 de gener del 2024
Tartufo Bianco d'Alba - La Tòfona Blanca d'Alba - Tuber Maganatum Pico
›
Quan els arbres comencen a canviar de color i les fulles prenen els colors ocres, ataronjats i daurats; quan els avellaners van perden la fu...
diumenge, 31 de desembre del 2023
Coca de codony – 12 anys de blog
›
Havia començat aquest post fa uns dies... i començava així: “S'ha acabat la tardor i entrem a l'hivern oficial i a les portes del Na...
2 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web