tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post8086356337530849622..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Confitura "Vieux Garçon" 2Cuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-89978986279046946322013-01-10T06:23:59.317+01:002013-01-10T06:23:59.317+01:00Muchas gracias, Plared! me alegra que te guste. Ig...Muchas gracias, Plared! me alegra que te guste. Igual, un dia serà posible:))<br />Un buen dia!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-52652895342721407612013-01-09T02:41:28.883+01:002013-01-09T02:41:28.883+01:00Realmente una pinta estupenda, dan ganas de traspa...Realmente una pinta estupenda, dan ganas de traspasar la pantalla. CuidateAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-56091543933343191012013-01-07T21:11:18.017+01:002013-01-07T21:11:18.017+01:00Gràcies!! Igualment ! Un Bon 2013:))Gràcies!! Igualment ! Un Bon 2013:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-85235060112953175722013-01-07T12:40:27.223+01:002013-01-07T12:40:27.223+01:00Quina pinta més bona! Bon Any Nou i feliços Reis!Quina pinta més bona! Bon Any Nou i feliços Reis!Lídiahttps://www.blogger.com/profile/10223920733018871214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-44053935125189505332013-01-07T07:47:32.861+01:002013-01-07T07:47:32.861+01:00Exacta Gemma!
Si vas a l'entrada on la vaig co...Exacta Gemma!<br />Si vas a l'entrada on la vaig començà allà ho explico. No t'ho perdis.<br />També vaig estudiar l'origen i el perquè. T'agradarà. Una abraçada<br />Moltes gràcies! Una bona setmana!<br /><br />http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/06/confitura-vieux-garcon-o-melmelada-de.htmlCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-89356963592422153322013-01-07T07:44:06.436+01:002013-01-07T07:44:06.436+01:00Exactament! Bona, rebona un bon final dels dinars!...Exactament! Bona, rebona un bon final dels dinars! Un bon dia!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-47424471529416186372013-01-07T07:42:33.598+01:002013-01-07T07:42:33.598+01:00Gràcies, Neus! Sempre ens falta temps:))
Està molt...Gràcies, Neus! Sempre ens falta temps:))<br />Està molt bona. Si, si.<br />Fa molta festa.<br />Un petó i bona jornada!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-55469387985383829462013-01-06T19:59:30.148+01:002013-01-06T19:59:30.148+01:00Tinc un llibre de la C.Ruscalleda que hi ha la rec...Tinc un llibre de la C.Ruscalleda que hi ha la recepta d'aquesta confitura. Espectacular!<br />Una forta abraçada i bona setmana!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-15963395887787163822013-01-06T12:54:10.576+01:002013-01-06T12:54:10.576+01:00Que bona, ja ho diuen que tot el que és bo es fa e...Que bona, ja ho diuen que tot el que és bo es fa esperar eh?ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-19296912435514040402013-01-06T11:57:37.516+01:002013-01-06T11:57:37.516+01:00Això si que es fer les coses amb dedicació. Cada c...Això si que es fer les coses amb dedicació. Cada cop més s'aprecien les coses fetes així, amb temps i dedicació.<br />Els va semblar bona? ho van apreciar?<br />Bona manera de fer festa a la taula. Un petó!Neus. La meva Barcelona.https://www.blogger.com/profile/11622547209748409396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-40876292212894060572013-01-05T16:32:58.566+01:002013-01-05T16:32:58.566+01:00Hola, Sebastián!
Ha quedado extraordinaria y muy b...Hola, Sebastián!<br />Ha quedado extraordinaria y muy buena:))<br />Me alegra que te gusten los colores dan una bonita imagen a las fotos. En las mermeladas y confituras se van convirtiendo en ocres, caobas y marrones. No pongo colorantes ni corrijo las fotos!,, muchas gracias......Ya llegan los RRMM<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-64192019133343682302013-01-05T11:32:49.614+01:002013-01-05T11:32:49.614+01:00Amiga Fina:
Resultado ¡maravilloso!
No podía ser m...Amiga Fina:<br />Resultado ¡maravilloso!<br />No podía ser menos vistas las fotos de fresones y nísperos con que nos sorprendiste en el mes de junio. Si nos gustaron en crudo –me refiero al color- ahora que ya están confitadas y podemos apreciar estos tonos granates y ocres, con mas o menos intensidad, consiguen hacernos desear el poder usar la cucharilla.<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-29868256818639081242013-01-05T08:56:09.174+01:002013-01-05T08:56:09.174+01:00Molt rebona, de veritat!
Llarga espera, però val l...Molt rebona, de veritat!<br />Llarga espera, però val la pena:)) <br />Per cert, t'has avançat volia escriure't un correu per avisar-te. Havies participat en el 1er post, on explicava com es feia!!<br />Molt Bons RRMM!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-49450754181111992122013-01-05T08:53:38.954+01:002013-01-05T08:53:38.954+01:00Molt bon dia Roser! Si, si t'agradarà fer-la. ...Molt bon dia Roser! Si, si t'agradarà fer-la. És molt bonic veure com les fruites es van transformant.Gràcies!!<br />Igualment noieta, et desitjo que els RRMM, siguin màgics de veritat!!<br />Fins ben aviat!PetonetsCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-80003572219154705682013-01-05T08:50:02.049+01:002013-01-05T08:50:02.049+01:00Bon dia! Toni,
De vegades passa, no ho sé. Això d...Bon dia! Toni, <br />De vegades passa, no ho sé. Això de les plataformes de vegades fa males passades.<br />1. Moltes gràcies! s'agraeix. Sempre em participes les bones notícies!!! Gràcies per compartir-ho:))<br />2. Molt bons, ja ho saps: Com els de casa... No oblidis els que facin pel teu voltant, germana, cunyada, sogre, tieta , mare o els del tiet (?)<br />3. Bon Any, igualment. Serà molt difícil. Ja veus, ha començat l'any pujant tot. I els diaris oficials treuen fum. Ens collen per tot arreu. Jornades interminables i sous cada vegada més baixos. Una societat, cada vegada amb més diferències socials. Ara, estem una mica anestesiats per les festes però ja podem posar tota la força!<br />4. Si vols t'aviso(?). Es qüestió d'estar alerta i tenir paciència.<br />Ja ho deia en Pla la cuina vol: temps, paciència i calma.<br />Salut que no ens falti!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-80285951728795116252013-01-05T07:18:13.012+01:002013-01-05T07:18:13.012+01:00Ha de ser bona bona de veritat!
Quina espera més l...Ha de ser bona bona de veritat!<br />Quina espera més llarga, eh? Segur que ha valgut la pena ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-2480765920431746242013-01-04T20:55:40.157+01:002013-01-04T20:55:40.157+01:00Aquesta primavera hauré de preparar-la, se veu bon...Aquesta primavera hauré de preparar-la, se veu boníssima i ara sols cal obrir el pot.<br />Espere que els Reis et dugen el millor regal.<br />PetonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-21545989626830720942013-01-04T15:59:18.605+01:002013-01-04T15:59:18.605+01:00bones Fina!!!
com anem? ostres, no sé que ha passa...bones Fina!!!<br />com anem? ostres, no sé que ha passat però et vaig escriure un comentari en un post i ha de3saparegut o no va entrar... Doncs, rés, et faig un resum ràpid:<br />1. enhorabona per sortir a Rac1.. és d'agrair que et valorin la dedicació :)<br />2. els canelons, tenen una pinta.. ummmmmmm!!!!<br />3. bon any nou, si-us-plau que sigui millor que el putu2012<br />4.aquestra confitura tinc ganes de fer-la (no sé quan però, la faré)<br />jejeje!!! salut!!!!!!!!Víctorhttps://www.blogger.com/profile/06498690036789730718noreply@blogger.com