tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post7210863444418914764..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Gelat de Crema CatalanaCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-15924338015508635072013-03-24T21:35:09.335+01:002013-03-24T21:35:09.335+01:00Hola, Alícia,
Igual estamos en la misma frecuencia...Hola, Alícia,<br />Igual estamos en la misma frecuencia (?) o es casualidad, <br />Debe ser parecido no? en todo caso estaré atenta para cuando lo publiques. <br />Está delicioso, delicioso. Hoy hemos repetido :)), <br />Gracias por venir y compartir. <br />Besos y buena semana!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-18092627710593211962013-03-24T10:25:48.804+01:002013-03-24T10:25:48.804+01:00Nosotras y nuestras casualidades... Tengo dos rece...Nosotras y nuestras casualidades... Tengo dos recetas para hacer la base de helados: una es como más "profesional" (lleva azúcar invertido, dextrosa, neutro...) pero la otra es una crema inglesa que utilizamos para hacer un helado de canela que quedó espectacular. Así que me hago una idea de lo riquísimo que te ha tenido que salir. Para empezar y no parar. Besos y buen domingo.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10723690247481415709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-54234807129612519682013-03-24T07:46:40.436+01:002013-03-24T07:46:40.436+01:00Està molt bo, completament d'acord. Moltes gr...Està molt bo, completament d'acord. Moltes gràcies! <br />petons:)) Bon diumenge i dia de Rams!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-82205365235596304042013-03-23T18:45:35.872+01:002013-03-23T18:45:35.872+01:00M'agrada el gelat de crema catalana i sent cas...M'agrada el gelat de crema catalana i sent cassolà en sembla fantàstic, es un gelat per disfrutar-lo. La presentació amb el sucre cremat i fruits secs queda molt bé.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-49157678041133403142013-03-23T17:37:53.759+01:002013-03-23T17:37:53.759+01:00Doncs si, Victor, no és difícil. T'agradarà de...Doncs si, Victor, no és difícil. T'agradarà de debò!<br />Un ingredient; Una tarda per endavant!<br />Moltes gràcies per compartir. Sempre em dónes bones notícies!<br />Bon cap de setmana,Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-80362916937664642102013-03-23T12:34:40.840+01:002013-03-23T12:34:40.840+01:00Bones!!!
aquest gelat té bona pinta i no sembla d...Bones!!!<br /><br />aquest gelat té bona pinta i no sembla difícil de fer... a veure si quan comenci a arribar la caloreta, m'animo a fer-lo...<br />acabo de veure una referència a tu al perfildel FB de la boqueria, amb la foto d'aquest gelat ;) genial!!!!Víctorhttps://www.blogger.com/profile/06498690036789730718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-53130865928081351712013-03-23T10:47:09.274+01:002013-03-23T10:47:09.274+01:00Doncs comencem. Està molt bo com dius tant la text...Doncs comencem. Està molt bo com dius tant la textura com el gust tant suau i bo. Un excel·lent final per un dinar.<br />Moltes gràcies, <br />Petonets i bon cap de setmana!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-4167586234540576802013-03-23T10:43:36.968+01:002013-03-23T10:43:36.968+01:00Bon día, Sebastián,
Te agradezco el comentario y ...Bon día, Sebastián, <br />Te agradezco el comentario y la visita. Ayer noche le enseñé el post a mi hermana ,no lo había visto y, cuando vio tu comentario me dijo: Esto es poesía.:))<br />Muchísimas gracias por compartir la foto y la receta del "gelat de crema catalana" en el Paseo de la Barra ("los amigos de la Tana").<br />Claro, que la Tarta de Turrón me parece espectacular y debe estar muy buena, quizás un día me aventure con este postre excelente.<br />Un buen fin de semana, <br />Saludos, <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-47226956761874818052013-03-22T22:26:47.232+01:002013-03-22T22:26:47.232+01:00Des de l´any passat que no faig gelats...este me p...Des de l´any passat que no faig gelats...este me pareix que estarà molt bò, el gust de la crema catalana i la textura d´un gelat. No hi haurà més remei que posar-mos a fer-lo.<br />Petons i bon cap de setmanaRoserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-52102946555489843402013-03-22T19:49:53.744+01:002013-03-22T19:49:53.744+01:00Amiga Fina:
A los que te seguimos, tus preparados ...Amiga Fina:<br />A los que te seguimos, tus preparados nos haces desear un silla en tu mesa. No me refiero a diario -que también- pues ya sería un abuso descarado. <br />Yo, de momento, y por aquello de que el que no se conforma es porque no quiere, he puesto tu <a href="http://amigosdelatana.blogspot.com.es/2013/03/arroz-negro-con-sepia.html" rel="nofollow"> Gelat de Crema Catalana </a> en el Paseo de la Barra para que saliven los Amigos de La Tana.<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-8368517726928599392013-03-22T06:46:48.749+01:002013-03-22T06:46:48.749+01:00A veure, a veure, ja m'ho diràs! Us agradarà m...A veure, a veure, ja m'ho diràs! Us agradarà molt!<br />Gràcies per escriure! i venir,<br />Bon cap de setmana:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-67243768105307876882013-03-22T06:45:29.385+01:002013-03-22T06:45:29.385+01:00Quan vulguis:)) Ha sortit molt bo! Te'l recoma...Quan vulguis:)) Ha sortit molt bo! Te'l recomano<br />Estaria molt bé començar-la És un dolç que a tothom agrada.<br />Gràcies a tu per venir i escriure la teva opinió.<br />Bon cap de setmana! Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-77585410818095846252013-03-21T17:03:58.485+01:002013-03-21T17:03:58.485+01:00Aquest gelat el penso fer, ja et diré com ha sorti...Aquest gelat el penso fer, ja et diré com ha sortit. Et torno a enviar lo de l'article d'Alsàcia al teu correu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-73438363453275339412013-03-21T12:46:09.675+01:002013-03-21T12:46:09.675+01:00Mmmm, que bo!!! jo en vull!!! haurem de començar l...Mmmm, que bo!!! jo en vull!!! haurem de començar la temporada de gelats aviat, no?<br />Gràcies, bonica!Anonymousnoreply@blogger.com