tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post6697802414164429381..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Carne de lechal y de cordero. Filet de xai amb reducció de vi ranci, puré de patates i herbes aromàtiquesCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-2222822260538923682017-05-07T09:28:09.103+02:002017-05-07T09:28:09.103+02:00Estupendo Amanda!
Si un día no tuvieras "vi r...Estupendo Amanda!<br />Si un día no tuvieras "vi ranci" podrías probar con un vino para cocinar, un brandy o Jerez.<br />Gracias a ti!<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-33328081298185937342017-05-02T16:00:16.680+02:002017-05-02T16:00:16.680+02:00Me queda una botella de vino rancio, ya que awui e...Me queda una botella de vino rancio, ya que awui es imposible conseguirlo, así que esta receta cae. Graciassssss amandahttps://www.blogger.com/profile/05396699794915260648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-38944641274419068272017-02-25T19:16:03.248+01:002017-02-25T19:16:03.248+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Pilar Laínhttps://www.blogger.com/profile/01681440363512448175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-28962881848614040082017-02-20T07:33:40.811+01:002017-02-20T07:33:40.811+01:00Hola Annafs!,
Va estar molt bé la trobada i varen...Hola Annafs!, <br />Va estar molt bé la trobada i varen poder aprendre altres possibilitats. <br />Moltes gràcies! Volia presentar una recepta que fos fàcil i a l'hora presentar-la el millor que vaig poder! <br />La carn de xai és tan bona que no li calen gaires guarniments, així ho va dir el xef, quan més senzilla millor. El puré i la salsa per fer una mica més festa o pel cap de setmana.<br />Al forn o la brasa és com més costum hi ha. <br />Fins aviat, <br /> Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-35035364567021474302017-02-19T19:06:49.369+01:002017-02-19T19:06:49.369+01:00Molt interesant totea aquesta explicació, la verit...Molt interesant totea aquesta explicació, la veritat és que el xai no el cuino gairabé és que a la brasa. Aquesta recepta que proposes em sembla perfecte. ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-32725371128311303002017-02-14T23:05:41.141+01:002017-02-14T23:05:41.141+01:00Moltes gràcies, Pilar,
Està molt bona.
Siii! igu...Moltes gràcies, Pilar, <br />Està molt bona. <br />Siii! igualment tot un luxe conèixer a la súperbloggerPilar :) <br />Felicitats per la teva proposta del turnedó de xai de la cuina internacional!! Molt bona idea.<br />Una abraçada i fins ben aviat*!<br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-51020367303001403272017-02-14T22:54:18.835+01:002017-02-14T22:54:18.835+01:00Sílvia!! si noia tot molt bé. Igualment i quina so...Sílvia!! si noia tot molt bé. Igualment i quina sorpresa! <br />Va estar molt bé descobrir i aprendre noves propostes de persones generoses que comparteixen els seus coneixements.<br />Felicitats per la teva proposta, l'hamburguesa, avui, que hi ha Barça res millor per un sopar!! :)<br />Un petonet i fins ben aviat!<br /><br /> Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-13841161918246289682017-02-14T22:50:28.118+01:002017-02-14T22:50:28.118+01:00Hola Manel,
Moltes gràcies. La jornada va ser mol...Hola Manel, <br />Moltes gràcies. La jornada va ser molt interessant i de gran aportació. T'agradarà la seva web canal cordero<br />La fruita sempre és una bona combinació en els plats, en aquest cas la poma àcida efectivament arrodoneix el plat. :) Està molt bo de veritat.<br />Bona nit, <br />Una abraçada, <br /> Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-12046533118745505012017-02-13T16:01:35.090+01:002017-02-13T16:01:35.090+01:00Quina recepta més bona! Aquesta reducció de vi ra...Quina recepta més bona! Aquesta reducció de vi ranci ha d'estar per llepar-se els dits... Va ser tot un paler coincidi amb tu i coneixer-te en persona, no només "virtualment", una abraçada bonica! les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-37268097313477349282017-02-13T14:30:41.717+01:002017-02-13T14:30:41.717+01:00Hola Fina, que bo tot!! va ser una jornada de lo m...Hola Fina, que bo tot!! va ser una jornada de lo mes interessant i va estar un plaer coneixer-te. Tenim un munt de oportunitats per gaudir de la carn amb els nous talls i fer receptes bonissimes. Com la teva, que un luxe!!<br />un petonet :)Silvia T. Clarasóhttps://www.blogger.com/profile/03418477776051364543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-37291968087906163462017-02-13T10:00:08.222+01:002017-02-13T10:00:08.222+01:00He llegit amb atenció el post i estic que segur qu...He llegit amb atenció el post i estic que segur que va ser una jornada molt interessant.<br />Em quedo, com a idea nova per a mi, amb la salsa de reducció de vi ranci, la poma àcida li ha de donar el toc definitiu.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.com