tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post5864801689532381488..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: La carxofa. Xips de carxofaCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-83045632986291234832013-04-09T00:50:48.700+02:002013-04-09T00:50:48.700+02:00Moltes gràcies CdB!! La recepta t'ha quedat s...Moltes gràcies CdB!! La recepta t'ha quedat superior!!<br />Petons i fins ben aviatCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-37272736643281221452013-04-05T19:20:25.592+02:002013-04-05T19:20:25.592+02:00Quin post tan complert sobre la carxofa. Quan m...Quin post tan complert sobre la carxofa. Quan m'has fet el comentari al bloc he vingut a veure'l i m'ha agradat molt. Es un llibre que està molt bé.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-59340824206701099082013-02-28T07:33:01.104+01:002013-02-28T07:33:01.104+01:00Bon dia Sunny i Benihort
Moltes gràcies a vosaltre...Bon dia Sunny i Benihort<br />Moltes gràcies a vosaltres per aquest comentari i reconeixement!! <br />És molt important tota la feina que esteu fen i molt més en el moment que estem vivint on són moltes les dificultats per tirar endavant qualssevol projecte. <br />Soc néta de pagesos i sé el gran esforç que feu. També vull aprofitar per felicitar-vos per la magnífica web (Ahir vespre vaig visitar-la "virtualment") i pàgina de facebook que teniu!! Fantàstica molt alegra i actual:)) Realment empreses i persones com vosaltres fan que aquest societat pugui sortir-se d'aquesta que estem vivint. Enhorabona!!<br />No sé si aquest any serà possible venir, però no dubteu que faré alguna comanda online!<br />Comentar-vos que entre setmana no disposo de prou temps.<br />Ahir vespre, quan vaig visitar la vostre pàgina web i facebook vaig pensar que us podria interessar veure aquests posts dedicat a l'amanida de faves:<br />- http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/05/les-faves-en-amanida-i-menta-fresca.html<br />- o el de la col "trinxat":(l'han recomanat a google no sé qui):http://cuinacinc.blogspot.com.es/2013/01/trinxat-amb-rosta-o-col-i-patata-amb.html<br />o la sopa de síndria i tomàquet per l'estiu (molt visitada):http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/07/una-sopa-freda-sopa-de-sindria-i.html<br />o el pa amb tomàquet, amb més de 2000 seguidors!!<br />:http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/05/pa-amb-tomaquet-des-de-1887-fins.html<br />o unes postres on surt l'aranja:<br />- http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/02/aranja-panna-cotta-i-cava-solid-amb.html<br />.../...<br />Puc dedicar a CuinaCinc tan sols el cap de setmana. Durant la setmana tinc molt poc temps. <br />Bé, doncs que tingueu un molt bon dia fins ben aviat! <br />Una abraçada, amics!!<br />fina<br /><br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-29852930205127802102013-02-27T10:02:54.166+01:002013-02-27T10:02:54.166+01:00Moltes gràcies per aquest post! I per parlar merav...Moltes gràcies per aquest post! I per parlar meravelles de la nostra benvolguda carxofa.<br />Us escrivim des de Benihort, la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Benicarló, màxim productor i comercialitzador de carxofa amb Denominació d'Origen Protegida.<br />Tot i que és a finals de gener quan celebrem la Festa de la Carxofa,celebració a la que, per supost, esteu convidats, encara us podeu apropar als nostres restaurants que es troben celebrant les Jornades Gastronòmiques dedicades a aquesta hortalisses. Es fan uns plats que són una meravella! Trobareu més informació al programa que us adjunto: https://www.ajuntamentdebenicarlo.org/r2h/files/12564.pdf<br /><br />I si no podeu esperar a tastar-les... comentar-vos que la nostra cooperativa compta amb una tenda de venda online, des des de finals de 2012. Així les nostres carxofes poden arribar a tothom! Us deixo l'enllaç http://tiendaonline.benihort.com/<br /><br />També comentar-vos que podeu seguir el treball que fem des de Benihort a:<br />Facebook: http://www.facebook.com/benihort<br />Twitter: @benihort<br /><br />Una abraçada i enhorabona pel vostre blog!<br />Directora de Comunicació de Benihort<br />Sunny López FiblaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16229034990106329206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-48869254195240521682013-02-27T01:58:09.869+01:002013-02-27T01:58:09.869+01:00Son deliciosas!! Es que las madres tiene cada truq...Son deliciosas!! Es que las madres tiene cada truquillo!! <br />Benicarló tienen la D.O.<br />Con lo que me gustan estas no las he probado pero todo se andará.<br />Por cierto, el sábado probé la cerveza Bodúm que lleva alcachofa de Benicarló, la encontré sensacional. (quiero decir, que ahora, las he probado pero de otra manera) Me pareció estupenda!<br />Besos, que sigas muy bien! <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-43967224995195179132013-02-27T01:52:44.202+01:002013-02-27T01:52:44.202+01:00Roser;
Em fa molt feliç el teu comentari. No te l...Roser; <br />Em fa molt feliç el teu comentari. No te la perdis perquè es molt bona t'agradarà de debó. <br />Vaig pensar que t'agradaria molt provar-la i saber-ho!<br />Que gaudeixis d'allò més. M'agradarà saber la teva opinió:))<br />Una abraçada!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-34538361755281197202013-02-27T01:49:56.620+01:002013-02-27T01:49:56.620+01:00Doncs a menjar carxofes, Victor!! No ho dubto i, ...Doncs a menjar carxofes, Victor!! No ho dubto i, amb la birra de Bodúm triomfaràs! <br />és molt molt bona! ja m'ho diràs.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-18326543480332303082013-02-25T23:51:54.186+01:002013-02-25T23:51:54.186+01:00Que buenas las alcachofas ¡me encantan!. No sabia ...Que buenas las alcachofas ¡me encantan!. No sabia lo del peregil y las de Benicarlo realmente son muy buenas. Besos Fina.Pilar Laínhttps://www.blogger.com/profile/01681440363512448175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-27395533223242467572013-02-25T21:32:04.668+01:002013-02-25T21:32:04.668+01:00La Serra d´Irta es especial, té muntanya, litoral ...La Serra d´Irta es especial, té muntanya, litoral rocós i platjes d´arena...una meravella. M´he d´assabentar per tu que allà fan cervesa..això no meu vullc perdre.<br />Gràcies per la informació.<br />Roserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-6931241336004951552013-02-25T13:01:43.827+01:002013-02-25T13:01:43.827+01:00Osti, Fina! acabo de rebre la revista "Cuina&...Osti, Fina! acabo de rebre la revista "Cuina" i el tema és la carxofa... entre uns i els altres m'heu fet agafar una gana de carxofa.. que aquest finde sol·lucionaré.... jeje!!!!Víctorhttps://www.blogger.com/profile/06498690036789730718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-82376527049300195812013-02-22T02:08:06.629+01:002013-02-22T02:08:06.629+01:00Hoooola Xesco!!
Que bé per aqui!
En septiembre iba...Hoooola Xesco!!<br />Que bé per aqui!<br />En septiembre iba en el metro y se sentaron unos chicos que iban a matricularse para estudiar cocina... te entiendo:)). Decían que estaba de moda ser cocinero/a, claro ahora mola mucho...!! <br />Me había fijado en esta botella y la tenia presente. En Barcelona Degusta también nos lo explicaron (bebida de moda en los años 70? y la cinarina). Era petita però va quedar en la memoria:)) <br />Hasta pronto, amigo, <br />Me n'alegro de tenir notícies teves!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-68110678964381444932013-02-22T01:54:30.395+01:002013-02-22T01:54:30.395+01:00Bona matinada Sebastián!
Bueno, pues veras, la sor...Bona matinada Sebastián!<br />Bueno, pues veras, la sorpresa ha sido que al pasar hoy por el quiosco he visto la nueva revista cuina de este mes y ¿sabes que sale en la portada? ¿lo sabes? Pues, la alcachofa. <br />Este post quedó pendiente el año pasado y este año por fin!.<br />Las fotos no han quedado muy bien, Que hi farem!<br />Xips de carxofes son muy buenas,(me gustan mucho), bueno rebozaditas y como dices tu hoja, a hoja, aceite y un poco de sal. Que ricas! y no engordan tanto:))<br />Lo de Cynar vaya anécdota la del colega!. Quizás en Italia tenga más éxito. Pero el dibujo es un buen recordatorio, estaría bien saber cómo surgió la idea.<br />Gracias, que sigas muy bien, <br />Saludos, <br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-20717100650533560542013-02-22T01:40:19.814+01:002013-02-22T01:40:19.814+01:00Hola, Ramon,
Això si que és coincidència!:)) Quan ...Hola, Ramon,<br />Això si que és coincidència!:)) Quan vaig anar feia molt poc que tenia el blog i quan vaig veure el programa no vaig dubtar ni un moment. Va estar molt bé la classe, la informació, les degustacions i Inèdit va mb. Et volia demanar la teva opinió i quina sort que he tingut que fas una bona proposta segur que serà un excel·lent maridatge! moltes gràcies pel suggeriment, ja m'ho imagino! Aniràs al Fòrum? Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-86577912562371322182013-02-21T21:29:23.835+01:002013-02-21T21:29:23.835+01:00Y mira tú por dónde, el otro día comentaba con uno...Y mira tú por dónde, el otro día comentaba con unos jóvenes cocineros algo acerca del Cynar. Queridos amigos, tan solo uno de ellos sabía de qué estaba hablando, y claro, es que ya tenemos una edad. :-)Xescohttps://www.blogger.com/profile/12401221172772242639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-81363099797729553372013-02-20T11:59:57.250+01:002013-02-20T11:59:57.250+01:00Amiga Fina:
Siempre aciertas con tu producto o tem...Amiga Fina:<br />Siempre aciertas con tu producto o tema para el blog. <br />La alcachofa frita -Xips, como dices-, aunque que quizá láminas no tan finas, para pillar algo más de alcachofa, ofrece uno de los sabores -para mi gusto- de lo más original. Y natural.<br />Recuerdo también, de mi época de Masnou, con la influencia de visitantes franceses, una alcachofa grande en el plato, con una chispa de sal y aceite en una esquina. Se arrancaban la hojas, una por una y, la parte blanca del final se aderezaba antes de morderla. Ya no recuerdo si la alcachofa esta cruda o asada. Se que era una maniobra lenta, perlo tenía sus entusiastas.<br />La oda de Pablo Neruda me parece bien, pero prefiero el libro. Ya viene de camino.<br />¡Ah! Y del Cynar siempre recordábamos a un colega que, en la década de los 70, aceptó una promoción en la que le ofrecía un reloj de oro si compraba diez cajas de Cynar. Hace un par de años cerró el establecimiento, y, no sabemos que fue del reloj, pero las cajas de Cynar, si no todas, bastantes seguían en el almacén.<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-73436027683665162432013-02-20T09:45:42.278+01:002013-02-20T09:45:42.278+01:00Hola Fina, saps que jo també vaig estar al taller ...Hola Fina, saps que jo també vaig estar al taller monogràfic del Barcelona Degusta! La carxofa és un aliment molt saludable i un gran depuratiu del fetge. A part del maridatge amb la Inèdit, també hi ha alguns vins que no hi combinen pas malament. Han de ser vins que contrarrestin els sabors minerals de les carxofesn com per exemple un riesling envellit amb fusta i amb una bona acidesa.<br />Salut,Ramon Roset i Morerahttps://www.blogger.com/profile/04975253399569464753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-58980906260565394212013-02-20T07:07:55.596+01:002013-02-20T07:07:55.596+01:00Si senyora completament d'acord! Gràcies:))Si senyora completament d'acord! Gràcies:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-8112853545451902182013-02-20T06:51:31.575+01:002013-02-20T06:51:31.575+01:00La carxofa és tan sana i tan bona que es mereix el...La carxofa és tan sana i tan bona que es mereix el nom de Senyora Carxofa en majúscoles :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-30038598752801865122013-02-20T00:22:00.020+01:002013-02-20T00:22:00.020+01:00Moltes gràcies, Roser! són molt bones de totes les...Moltes gràcies, Roser! són molt bones de totes les maneres:))<br />Que bé!! aprofita. No les he tastat les de Benicarló tothom que les ha provat diu que són extraordinàries!! Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-54164138277952987242013-02-19T23:10:40.967+01:002013-02-19T23:10:40.967+01:00M´he quedat encantada en aquesta entrada...que bon...M´he quedat encantada en aquesta entrada...que bones!!!...ara estem en plena temporada, per açí en mengem de Benicarló. <br />Roserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.com