tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post5669738546201883869..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: La col·lecció gastronòmica de Sebastián Damunt. Un projecte de museu - Bibliografía de CocinaCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-76621012717694195592022-02-05T12:02:43.862+01:002022-02-05T12:02:43.862+01:00Bon dia,
Si, funciona. Us deixo l'enllaç de l...Bon dia, <br />Si, funciona. Us deixo l'enllaç de la seva web: https://la-tana.com/<br />Aquest cap de setmana tancaran per vacances, com cada any, tornaran a obrir a primer de març.<br />Gràcies per escriure, <br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-47382500039233744602022-01-28T18:43:34.921+01:002022-01-28T18:43:34.921+01:00Encara funciona el restaurant de la Manga?Encara funciona el restaurant de la Manga?S3X3 OR4Lhttps://www.blogger.com/profile/14373397824824302564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-27250615027109890732020-03-05T07:35:19.963+01:002020-03-05T07:35:19.963+01:00Hola Montse, bon dia,
Moltes gràcies a tu per lleg...Hola Montse, bon dia,<br />Moltes gràcies a tu per llegir-ho, escriure i d'alguna manera ajudar a transmetre el seu llegat.<br />Bona jornada!<br />F.<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-15770730120105271352020-03-04T05:11:36.062+01:002020-03-04T05:11:36.062+01:00Fina, d'una riquesa fabulosa el post, darrera ...Fina, d'una riquesa fabulosa el post, darrera hi ha un contingut que s'ho mereix, traspua. Gràcies per compartir-lo!<br />Montse<br />Biblioteca Les Voltes<br />Sant Vicenç dels Hortsbstvicenc@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/08429939805902058957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-87752577373798294892020-02-20T00:03:10.248+01:002020-02-20T00:03:10.248+01:00Benvolgut Josep,
Poc puc afegir!
Moltes gràcies pe...Benvolgut Josep,<br />Poc puc afegir!<br />Moltes gràcies per tot el que has fet per la família Damunt-Romero i per la col·laboració en aquest gran projecte.<br />Moltes felicitats, pel pròleg del llibre, el vaig llegir.<br />Moltes gràcies, també, per les teves paraules i el teu escrit.<br />Fins aviat<br />Una abraçada gran, <br />Fina<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-89071083115873373522020-02-18T19:44:55.598+01:002020-02-18T19:44:55.598+01:00Estimada Fina;
Vull expressar-te el meu agraïment...Estimada Fina;<br /><br />Vull expressar-te el meu agraïment més pregon per aquesta acurada descripció de l’obra del bon amic Eduardo Martín Mazas.<br /><br />Pots estar ben segura que hi va esmerçat molts mesos, dies i hores perquè pugues arribar al lector d’una manera pulcra i acurada. La seva perseverança ha donat aquest meravellós fruit esperat.<br /><br />Puc dir-ho en primera persona, perquè, modestament vaig seguir fil per randa tot el seu procés.<br /><br />Quan en va demanar de fer el Pròleg, de moment vaig dubtar per a la responsabilitat que això comporta, però, entengué que era una oportunitat única per donar al conèixer la figura del Mestre senyor Damunt, car vaig tenir el privilegi de conèxe’l personalment i alhora també una petita, molt petita part de la seva gran Biblioteca que ara, una vegada publicat aquest llibre, veiem que està plena de joies, sobretot per aquells que estimem la Gastronomia en majúscules. <br /><br />Però tot aquest tresor no hagués esta possible sense la gran col·laboració del nostre estimat i recordat Sebastià fill, què, durant anys va fer de guardià – d’una forma impecable -, de tota aquesta gran col·lecció. Sempre recordarem tu i jo- entre d’altres, és clar!, els seus blocs on donava a conèixer mica en mica tot el seu potencial. D’aquesta forma tan generosa vàrem podem gaudir-la.<br /><br />No em perdonaria mai, però, deixar d’esmentar a la seva muller, Josefina Romero que en la proposta d’Eduardo va posar al seu abast, amb la mateixa generositat que el seu marit.<br /><br />Per tal de no allargar-me, estic molt satisfet del meu granet de sorra. Ara, i això és el més important, és trobar un lloc perquè tot aquest arsenal bibliogràfic, així com els estris, etc., el lloc adient perquè tot aquell interessat en el tema pugui tenir un lloc d’honor. Si s’aconsegueix, tots plegats, ens podrem donar per satisfets!<br /><br />Repeteixo, una molt bona feina el teu article, com tots els que fas, amb molt d’amor i sacrifici.<br /><br />Una abraçada ben forta!<br /><br />Josep Garcia i Fortuny EDITORhttps://www.blogger.com/profile/11633487226629703967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70466983066689186612020-02-15T09:22:14.026+01:002020-02-15T09:22:14.026+01:00Bon dia, Marta
Si, vaig tenir molta sort de poder ...Bon dia, Marta<br />Si, vaig tenir molta sort de poder coneixe'l.<br />Moltes gràcies per escriure el teu comentari i apropar-te.<br />A veure si es pot aconseguir i que algú s'adoni de tot el que va fer i de la seva talla professional i humana.<br />Una abraçada i molt agraïda.<br />Bon cap de setmana!<br />Fina Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-34078023323356301352020-02-14T11:07:17.432+01:002020-02-14T11:07:17.432+01:00Fina,
havia vist molts comentaris de Sebastián Dam...Fina,<br />havia vist molts comentaris de Sebastián Damunt als teus post. Sempre m'han semblat precisos, il·lustradors i molt afectuosos. Ara entenc que era un gran cuiner, una gran persona i un bon amic teu. Tanta sort, la teva, d'haver-lo conegut. <br />Espero que el llibre que ressenyes serveixí per trobar un bon destí a la col·lecció. Segur que en Sebastián s'ho mereixia! I tot allò que va atresorar també!<br />Una abraçada.<br />Marta BallesterMBGhttps://www.blogger.com/profile/18105172715652875039noreply@blogger.com