tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post4160840998038199487..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Els tres colors del melóCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-89857172004102585162013-09-09T09:14:32.088+02:002013-09-09T09:14:32.088+02:00Ho provaré! Gràcies!Ho provaré! Gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-46654722061871459222013-09-06T07:45:25.391+02:002013-09-06T07:45:25.391+02:00Bon dia, Alba,
Moltes gràcies pel comentari i rec...Bon dia, Alba, <br />Moltes gràcies pel comentari i reconeixament!<br />Passaré pel teu espai aquest cap de setmana<br />Ara marxo a la feina.<br />Un bon dia!<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-24303245967574963942013-09-06T07:43:37.064+02:002013-09-06T07:43:37.064+02:00Hola Gemma!
Gràcies per la visita i gràcies pel co...Hola Gemma!<br />Gràcies per la visita i gràcies pel comentari tant positiu!<br />Un bon dia i bona reentrée!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-86569422239593770762013-09-05T23:19:06.306+02:002013-09-05T23:19:06.306+02:00Bona proposta, quins colors tan bonics els de l...Bona proposta, quins colors tan bonics els de l'estiu!!! Fina, tens un premi esperant al nostre blog. Felicitats.Agata Alberohttps://www.blogger.com/profile/09985748440938114079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-45208431336571707012013-09-05T08:45:35.904+02:002013-09-05T08:45:35.904+02:00Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a sa...Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)<br />M'encanta la teva proposta, super acolorida, vistosa i molt sana. Ideal per unes postres d'estiu ben refrescants!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-17268127344572891562013-09-02T07:01:44.550+02:002013-09-02T07:01:44.550+02:00Bon dia Ricard,
Moltes gràcies:))
Queda molt bo i...Bon dia Ricard, <br />Moltes gràcies:))<br />Queda molt bo i visualment molt atractiu.<br />Gràcies per la proposta i aportació,mb!<br />Bona setmana, abraçada!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-41590613380013874352013-09-01T17:18:08.867+02:002013-09-01T17:18:08.867+02:00Queda molt bonic a nivell visual i soc un devorado...Queda molt bonic a nivell visual i soc un devorador de síndria i tb de meló en menor mida.<br /><br />Un vi que m'agrada molt per posar-hi fruita (normalment meló o pera) és l'Etim verema tardana negre... A més té RQP molt bona.<br /><br />Una abraçada!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-6734357843200411922013-08-30T19:34:11.025+02:002013-08-30T19:34:11.025+02:00Hola, Gemma!
Moltes gràcies pel comentari i la tev...Hola, Gemma!<br />Moltes gràcies pel comentari i la teva aportació.<br />He sentit, també, que molta gent els hi pica la gola.<br />El taronja va sortir genial.<br />Quan puguis fes la combinació dels tres, et fascinarà!!<br />Gràcies a tu per venir!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-79908853195148041802013-08-30T19:27:14.670+02:002013-08-30T19:27:14.670+02:00Buenas, Sebastián,
Me alegro que te guste!! Mucha...Buenas, Sebastián, <br />Me alegro que te guste!! Muchas gracias por tu aportación y dedicación.<br />Parece que los ingleses y franceses ya debían conocer los consejos de la Dra. Senpau al comer el melón de primero. <br />El libro de tu biblioteca confirma la opinión de los expertos. No tomarlo de postre!!<br />Buena propuesta de tomar la copa y pasear junto al mar. Los cítricos, el "moscat" y el Mediterráneo.<br />Un saludo.<br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-14440883574677806782013-08-29T12:43:28.157+02:002013-08-29T12:43:28.157+02:00M'encanta, Fina! A casa el pare cultivava una ...M'encanta, Fina! A casa el pare cultivava una varietat petita, rodona, semblant a aquest de la foto de color taronja, d'aquests també n'havia vist, però no tan ataronjat. Molt i molt dolços, però una vegada recordo que en vam menjar un, potser massa madur, i em va quedar tota la cara plena de granets petits, com una al·lègia! Des de llavors aquesta varietat l'he descartat, potser ara no em passaria res, segurament, però em fa cosa, sobretot si són massa madurs. De totes maneres he de reconèixer que eren els més bons que havia menjat. Moltes gràcies!!!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-30634150088495758392013-08-29T09:04:49.614+02:002013-08-29T09:04:49.614+02:00Amiga Fina:
¡Funciona! Se me ocurrió suscribirme p...Amiga Fina:<br />¡Funciona! Se me ocurrió suscribirme por E-amil a tu blog y esta mañana ha aparecido el correo con el resumen de tu nueva entrada. <br />Tus fotos siempre me parecen maravillosas. Dices "tres colores", pero en realidad, además de la sandía, el cantaloup y el melón blanco, están el verde y las tonalidades, lo que nos deja un copa colorida e incitante.<br />Lo primero que me ha venido a la memoria, referente al melón, han sido las costumbres del servicio. En otra época, y en atención al público extranjero -ingleses, franceses- había que acompañar a esta fruta -solían tomarla al principio- con cuchara, sal y pimienta. Siempre nos fijábamos de reojo con que dedicación aliñaban el melón, lo cual nos parecía extrañísimo.<br />Con ganas de animar este comentario, se me ha ocurrido buscar la palabra "melón" entre 12.000 títulos de libros y... ¡solo uno apareció!. EL MELON, Prof. N. Capo. El tamaño del libro es de 6x8 centímetros y tiene 96 páginas. Comenta, entre otras cosas, que el melón es bueno a todas horas y respecto a lo de que "por la mañana oro, al mediodía plata y a la noche mata", dice que los que repiten esto "han oído campanas y no saben donde tocan". Su teoría es que el melón no hay que tomarlo de postre sino "antes", y a ser posible como plato único.<br />Tomaremos pues tu copa multicolor -eso así, abundante y que no falte Moscat Fabra- y nos iremos a dar un paseo frente al mar antes de acostarnos.<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-60189503478849475572013-08-29T08:47:25.664+02:002013-08-29T08:47:25.664+02:00Hola de nou, Josepb,
Que bé! En quan pugui la mir...Hola de nou, Josepb, <br />Que bé! En quan pugui la miro.<br />Un bon dia!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-24522915668145182022013-08-29T08:46:21.847+02:002013-08-29T08:46:21.847+02:00Bon dia, Josepb,
Moltes gràcies per venir i comen...Bon dia, Josepb, <br />Moltes gràcies per venir i comentar! <br />Que bé! Efectivament si penses en unes postres per portar en una festa d'estiu i al camp o fora al carrer, em penso que a tots ens ve al cap una imatge semblant a la que descrius!!<br />Salutacions i un bon dia de final d'estiu, plou, plou, plou...!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-22099532720210488222013-08-28T18:56:59.949+02:002013-08-28T18:56:59.949+02:00...Aaaahh... torno a ser jo Fina..., perdona un al... <br /> ...Aaaahh... torno a ser jo Fina..., perdona un altre cop, però m'he deixat un enllaç, per si vols veure'l sobre una recepta de meló, si així ho veus oportú, aquí et deixo l'enllaç. <br /> <br /> http://menjadebacalla.blogspot.com/2012/07/sopa-de-melo-freda-acompanyada-amb.html<br /> <br /> He tingut l'ocasió de veure aquesta fira, i la veritat que es fan unes receptes increíbles, amb aquest producta¡¡ <br /> Ara sí Fina, fins la propera. ;O) ;O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-79925736002975913892013-08-28T18:44:44.800+02:002013-08-28T18:44:44.800+02:00Fina; Com sempre, una molt bona entrada, acompanya... Fina; Com sempre, una molt bona entrada, acompanyada d'una molt bona recepta farcida de colors.<br /> A mí em recorda, la Festa major de Badalona (15 d'agost) quant encara no hi havía masses neveres i amb un cubell d'alumini aigua freda i farcit d'un bon troç de barra de gel, quedava un meló d'alló tant i tant refrescant i ambientat naturalment¡¡ :O) :O) <br /> Salutacions Fina, que tinguis un bon acabament d'agost i potser d'estiu...? :O) :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com