tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post3140296096786596949..comments2024-03-05T08:42:36.686+01:00Comments on Cuina Cinc: Guatlles en escabetx i alguna cosa més.Cuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-78082294790141228682015-11-17T07:38:47.222+01:002015-11-17T07:38:47.222+01:00:) Que bé!!.
Merci, Toni
Hay quien pone pimetón.
B...:) Que bé!!.<br />Merci, Toni<br />Hay quien pone pimetón.<br />Bona jornada.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-45340189890418683332015-11-16T18:59:38.102+01:002015-11-16T18:59:38.102+01:00Me gustan mucho los escabeches, este tiene buen co...Me gustan mucho los escabeches, este tiene buen color. Saludos!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12865480889090269507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-54949282742255049232015-10-15T00:04:54.194+02:002015-10-15T00:04:54.194+02:00Hola, Gemma,
Si, certament,
Tots els que dius són...Hola, Gemma, <br />Si, certament,<br />Tots els que dius són prou bons. <br />La cansalada va ser una cosa meva... en realitat no en porta però em venia de gust posar-ne, em va sembla que l'havia de posar en aquell moment. Bona observació!!.<br />Gràcies, de vegades costa :) transmetre com i de quina manera!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-41352034259797774132015-10-15T00:00:00.146+02:002015-10-15T00:00:00.146+02:00Hola Marta,
Piscolabis Librorum., té bons llibres...Hola Marta, <br />Piscolabis Librorum., té bons llibres és un bon blog i amb bon contingut. PS, M'havia parlar d'un blog de Cuina, poder era el teu (?)<br />Gràcies per les teves paraules. <br />És fàcil i bona. (lent, foc baix).<br />Estem d'acord en la cassola de ferro és molt important tenir-ne una, pots fer plats esplèndids. I la ceba de Figueres és realment bona i referent.<br />El pebre vermell trobo que va millor amb el peix blau. El que si és cert que tot és possible però hi ha dos ingredients necessaris a part de l'oli, clar, serien el vinagre i el llorer la resta el que t'agradi o inspiri.<br />Gràcies per escriure.<br />Llegiré el teu post.<br />Fins aviat, <br />F.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-42872346721696234962015-10-14T09:51:09.868+02:002015-10-14T09:51:09.868+02:00Els temps canvien, i el món de la caça també... co...Els temps canvien, i el món de la caça també... costa de dir si per millor o per pitjor oi?<br />Poques vegades he cuinat guatlles, i crec que sempre les he fet en escabetx. Però sempre tiro més pel conill, o pel verat i les sardines. I jo ni ho poso la cansalada!<br />Com sempre, un post perfecte.<br />Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-5926941518486823542015-10-14T09:05:14.943+02:002015-10-14T09:05:14.943+02:00HOla Fina,
he arribat fins al teu bloc des del Pis...HOla Fina,<br />he arribat fins al teu bloc des del Piscolabis Librorum. <br />M'agrada moltíssim el teu bloc. Ben documentat, ben escrit, amb unes fotos molt vives però no sofisticades...<br />Aquesta recepta de les guatlles la faré. Normalment faig escabetx de peix -sardina- rarament de carn. <br />De la recepta m'agrada especialment: que facis servir una cassola de ferro i cebes de figueres (unes cebes de mala qualitat poden espatllar qualsevol plat, trobo). Em sorprèn que no hi posis gens de pebre vermell, en aquest escabetx, però no hi deu fer falta... <br />En fi, felicitats per un bloc tan bonic i llegidor. <br />Marta<br />PS. Trobaràs la meva recepta d'un fals escabetx aquí: http://cuinacelestial.blogspot.com.es/2014/02/conill.html<br />MBGhttps://www.blogger.com/profile/18105172715652875039noreply@blogger.com