tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post3033645938317705610..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: El codony, el sol de la tardor. CodonyatCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-47273942399096396452023-01-10T20:03:30.432+01:002023-01-10T20:03:30.432+01:00Una consulta, un cop bullits i pelats, quan afegim...Una consulta, un cop bullits i pelats, quan afegim el sucre i el tornem a escalfar cal tornar a posar aigua o una mica de aigua de la primera cocció?.<br />Gràcies<br />PepPephttps://www.blogger.com/profile/11320559555974916261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-75806840240602605982014-10-23T20:33:20.651+02:002014-10-23T20:33:20.651+02:00Hola Enric,
Sí els faig bullir amb la pell. La pe...Hola Enric, <br />Sí els faig bullir amb la pell. La pell del codony porta molta pectina. <br />Recorda netejar el borrissol amb un drap de cuina abans de bullir-los. <br />Si saps segur d'on són i no tenen cap tractament químic no cal rentar-los la neteja del borrissol és suficient.<br />Fer servir l'olla pressió ajudar bastant.<br />Amb el suc de bullir-los pots fer gelea t'agradarà molt està explicada al blog, també <br />Els draps es taquen bastant. Es poden rentar però queden tacats (avís)<br />Gràcies pel comentari!<br />finaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-74075291243650821482014-10-23T12:24:53.598+02:002014-10-23T12:24:53.598+02:00una pregunta, en aquesta recepte no es pelen els c...una pregunta, en aquesta recepte no es pelen els codonys?EnricDChttps://www.blogger.com/profile/04312280136283404701noreply@blogger.com