tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post1639042651876722721..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: El rap amb picada de pinyons i tomàquet o a la manera de la mareCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-4674952038706111212018-08-23T01:42:40.973+02:002018-08-23T01:42:40.973+02:00Bona nit, Manel,
No havia vist aquest comentari! ...Bona nit, Manel, <br />No havia vist aquest comentari! <br />Bona idea! segur que estarà boníssim! Gràcies, <br />Fins aviat. <br />Una abraçada,<br />F.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-52466037639038761302018-08-13T18:04:23.660+02:002018-08-13T18:04:23.660+02:00Amb un parell de patates trencades tens un suquet ...Amb un parell de patates trencades tens un suquet de primera. Un plat boníssim, per sucar-hi pa.<br /><br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-5726549819250349882017-03-22T00:12:00.842+01:002017-03-22T00:12:00.842+01:00Moltes gràcies, Pilar per escriure com t'ha so...Moltes gràcies, Pilar per escriure com t'ha sortit larecepta. Que bé!! (ho he fet saber a la mare)<br />Per això, vaig posar a l'Instagram del blog: " i receptes que sovint surten bé.:) Em va fer molta il·lusió rebre el teu comentari i un altre persona que em va explicar que havia fet la Crema Catalana i que els va sortir molt bona!!<br />Fins aviat- una abraçada!<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70180269672734696162017-03-19T18:02:16.428+01:002017-03-19T18:02:16.428+01:00Hola, avui he fet el teu rap i haig de dir que ha ...Hola, avui he fet el teu rap i haig de dir que ha sigut un exit. Moltes gràcies una abraçada Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13365269945550890528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-72806660879218409822014-11-24T00:36:35.834+01:002014-11-24T00:36:35.834+01:00:)) Hola Jordi,
Doncs si, tens tota la raó.
El qu...:)) Hola Jordi, <br />Doncs si, tens tota la raó.<br />El que dius crec que es pot dir de gairebé tots els peixos. Si, és veritat, amb el vapor de la tapa o restar els últims minuts de forn. Sinó queda sec.<br />Queda tot el món dels arrebossats!<br />Un altre cosa interessant és posar la sal 30' abans de cuinar-lo, (el peix quan és al forn queda perfecte) . M'ho va dir un peixater i tenia tota la raó.<br />Gràcies, fins aviat!<br />F.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-3327149409701729472014-11-23T10:15:02.530+01:002014-11-23T10:15:02.530+01:00I tant que m’agrada la recepta... Tot i ser un pei...I tant que m’agrada la recepta... Tot i ser un peix una mica “tonto”, amb res d’imaginació que hi posis, et pot quedar un plat espectacular.<br /><br />I sobretot, sobretot, mai s’ha de deixar coure gaire, ja que queda com una mena de suro i resulta immenjable. Millor que quedi poc fet i que s’acabi de fer amb l’escalfor de la mateixa cassola. <br /><br />Salutacions!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-85138273952997255102014-07-10T21:59:44.660+02:002014-07-10T21:59:44.660+02:00Us agradarà:))Us agradarà:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-90669122557912190632014-07-10T21:59:13.979+02:002014-07-10T21:59:13.979+02:00Un molt bon peix, Joseph,
Gràcies i contenta de l...Un molt bon peix, Joseph, <br />Gràcies i contenta de llegir-te:))<br />Si el fas ja m'ho diràs ,<br />Un bon estiu!! Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-23850977475962772712014-07-09T20:16:18.506+02:002014-07-09T20:16:18.506+02:00Fina; Un dels peixos més bons que es troben en el ... Fina; Un dels peixos més bons que es troben en el mercat, d'una gran armonia al paladar i molt bon gust, amb aquets pinyons que l'hi fan l'acompanyament.<br /> És un dels peixos, més valorats per a mí.<br /> Salutacions Fina¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-29816847260884972942014-07-09T07:48:11.293+02:002014-07-09T07:48:11.293+02:00Molt bé!! Gràcies per compartir CuinaCinc
M'ag...Molt bé!! Gràcies per compartir CuinaCinc<br />M'agradarà veure com et queda<br />A veure, <br />Fins aviat i records des de Barna:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-33189564053242250912014-07-08T20:42:18.397+02:002014-07-08T20:42:18.397+02:00Avui, aprofitant que tenia unes cuetes de rap he f...Avui, aprofitant que tenia unes cuetes de rap he fet la teva recepta, ha sortit molt bona.<br />Aquesta nit l'inclou al meu blog.<br />Perdona per els canvis que he fet, han sigut mínims i no afectaven a l'essència de la teva recepta.<br />Felicitacions per el teu blog, estic copiant la teva proposta de la panna cotta amb textures.<br />Records des de Súria<br />JosepJosep Sanshttps://www.blogger.com/profile/17116456218835834093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-7589521755730039702014-06-21T12:04:27.706+02:002014-06-21T12:04:27.706+02:00Gràcies, Ricard, No et decebrà...paraula!
Molt bon...Gràcies, Ricard, No et decebrà...paraula!<br />Molt bona revetlla....!! repetireu, fàcil, fàcil i molt bo!<br />.../... no arribo:)) ja vindréCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-9311105228424294672014-06-21T11:55:04.138+02:002014-06-21T11:55:04.138+02:00Quan tinc una cua de rap a la nevera, sempre estic...Quan tinc una cua de rap a la nevera, sempre estic en el dubte de si el faig en plan suquet o la poso sobre la graella de la weber i li faig un acabat d'all tipus peix a l'espatlla.<br /><br />Visualment soc més del suquet i la festa que dona, però a nivell gust m'acabo decantant per la graella... <br /><br />Avi en tnc una i he de decidir.... Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-74864622151861069182014-06-10T23:43:30.054+02:002014-06-10T23:43:30.054+02:00Mmmmmmhhh que bo!:))
Mmmmmmhhh que bo!:))<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-62647727861616227832014-06-10T23:42:36.042+02:002014-06-10T23:42:36.042+02:00Doncs, si! exactament:))
Si senyora!
Em sembla qu...Doncs, si! exactament:))<br />Si senyora! <br />Em sembla que aquesta recepta moltes/molts la tenim a la memòria! Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-17594107867439560992014-06-10T20:15:12.008+02:002014-06-10T20:15:12.008+02:00MmmmhhMmmmhhAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07113486375705030139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-47875109246161141482014-06-10T04:41:27.736+02:002014-06-10T04:41:27.736+02:00Avui ens presentes un ingredient de luxe cuinat d&...Avui ens presentes un ingredient de luxe cuinat d'una manera molt senzilla. I és que quan el protagonista és bo, poca cosa cal més, oi?<br />Les receptes de les mares sempre sòn les millors! Encara recordo el rap allagostat que ens feia la mare de petits... a casa aquell dia era festa grossa! :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70818018692132300382014-06-09T22:37:06.227+02:002014-06-09T22:37:06.227+02:00Gràcies, Marina! No et perdis la recepta us agrada...Gràcies, Marina! No et perdis la recepta us agradarà molt i, si pot ser de Palamós que bé!! això sí que és una gran sort! Felicitats i gaudeix d'aquest peix immillorable acabat de pescar!<br />Bona setmana!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-258208544630363122014-06-09T22:33:34.326+02:002014-06-09T22:33:34.326+02:00Bona nit, Sebastián,
Este plato es muy sano, más ...Bona nit, Sebastián, <br />Este plato es muy sano, más que bueno para el corazón, la "pancheta" y para hacernos un poco más felices, de verdad.<br />Es cierto, con el rape, creo que casi todo el mundo tiene su historia y lo de la langosta recuerdo que cuando era pequeña se nombraba mucho. Parece que tenía mucho éxito. Mi madre lo preparó alguna vez.<br />Divertida anécdota de Carmen Posadas cómo se puede transformar la realidad!<br />Una buena semana! <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-78907273585819172842014-06-09T08:19:36.679+02:002014-06-09T08:19:36.679+02:00Quina entrada més completa, i quina recepta més bo...Quina entrada més completa, i quina recepta més bona! La meva família és de Palamós, i ja n'hem tastat veagades, acabat de pescar!!!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-42730374181674615202014-06-08T21:36:18.629+02:002014-06-08T21:36:18.629+02:00Amiga Fina:
Dices que agradeces la “documentación”...Amiga Fina:<br />Dices que agradeces la “documentación”. Lo que en realidad me interesaría sería conseguir un platillo de tu rape con piñones y tomate. ¡Qué colorido! Cuido la dieta –los años- pero con este me atrevo.<br /><br />EL rape no suele dejar indiferente a nadie. Además de los turistas de habla inglesa que se ríen cuando lo ven escrito en la carta, todo el mundo tiene su historia, generalmente referida a su facultad para sustituir, en algunos casos, a la langosta.<br /><br />Hasta Carmen Posadas se atrevió, según nos cuenta en su libro, lo que le permitió testar al mismísimo Conde de los Andes:<br />http://librosdecocinaygastronomia.blogspot.com.es/2013/04/hoy-caviar-manana-sardinas_1444.html<br />…el conde de los Andes. Después de levantarnos de la mesa, se me acercó.<br />-Mira, el primer plato estaba soberbio. ¡Que textura, que bien elegidos los condimentos! Y la carne de la langosta firme, sin ser recia, perfecta, ¡cómo se notaba que era de las ”coruñesas”! Pero el segundo, que quieres que te diga, no estaba mal, pero, entre tú y yo, y sin que nos oigan, no era digno de lo que habitualmente se come en esta casa, perdona que sea tan franco.<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.com