tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post8708351495544187413..comments2024-03-05T08:42:36.686+01:00Comments on Cuina Cinc: El Cigró d'orCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-80283582486679130942014-08-21T20:56:29.808+02:002014-08-21T20:56:29.808+02:00Hola Jordi, :))
Fa quinze o vint anys l'Oriol...Hola Jordi, :)) <br />Fa quinze o vint anys l'Oriol, encara, no devia estar al front del Cigró d'or de Gelida. És a partir del 2002 coincidint amb el seu plantejament professional quan va decidir "reobrir-lo" després "d'aprendre l'ofici" en diversos restaurants i, als deus anys es trasllada a Vilafranca del Penedès.<br />En el moment que dius suposo que estaria estudiant i serien uns altres que el portarien. <br />És un bon lloc!. T'agradarà. <br />Si t'agrada l'ànec et recomano aquest post:<br />http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/09/lanec-i-una-recepta-amb-taronja.html<br />El 15/08 el vaig prendre amb peres, a casa de la mare, una delícia , <br />Moltes gràcies per escriure.<br />Fins aviat, <br />F.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-12382365871227918462014-08-21T10:12:23.526+02:002014-08-21T10:12:23.526+02:00Vaig estar sopant al restaurant de Gelida ja fa un...Vaig estar sopant al restaurant de Gelida ja fa un bon grapat d'anys (quinze o vint) i encara recordo un del plats que em van servir: un fetge d'ànec dels millors que he tastat...<br /><br />I ara, des que estan situats a Vilafranca, sempre em dic que he d'anar, doncs arribar fins allà és un moment i pel que dius, sembla que paga la pena.<br /><br />Salutacions!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-1146698104712198172014-08-20T08:10:20.121+02:002014-08-20T08:10:20.121+02:00Bon dia, Fem un mos,
Moltes gràcies per escriure ...Bon dia, Fem un mos, <br />Moltes gràcies per escriure i sí el coneixes encara més:))<br />Estic d'acord amb la teva opinió: Un bon lloc i un bon dinar val la pena traslladar-se.<br />No és lluny de Barcelona i anar a la comarca del cava és tot un plaer!<br />Gràcies per compartir! me n'alegra que t'agradi. Escriure i saber que arriba algú ja és:))<br />Una abraçada... i bon estiu!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-91777596240188990562014-08-20T08:02:24.707+02:002014-08-20T08:02:24.707+02:00Bon día, Sebastián:))
Siempre muchas gracias por l...Bon día, Sebastián:))<br />Siempre muchas gracias por la visita y escribir tu opinión, en "estos momentos" y en vacaciones mucho más!<br />Sí es un precio muy ajustado, realmente.<br />Que tengas un buen día!<br />Hasta pronto,<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-66434864892719720462014-08-19T13:59:09.508+02:002014-08-19T13:59:09.508+02:00Millor no es por descriure la trajectòria de El Ci...Millor no es por descriure la trajectòria de El Cigró d’or, nosaltres aviem anat a Gelida un munt de vegades, i sempre perfecte, quan varen traslladar-se a Vilafranca continuem anant-hi, doncs tot i que som de Barcelona, no ens costa gaire desplaçar-nos per menjar bé.<br />Te aniré seguint, veig que tens un bloc interessantíssim amb activitats que m’encanten poder gaudirles.<br />Una abraçada<br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-58677648727919647732014-08-19T10:26:27.243+02:002014-08-19T10:26:27.243+02:00Amiga Fina:
Se me ha ocurrido pinchar en Cuina Ci...Amiga Fina: <br />Se me ha ocurrido pinchar en Cuina Cinc por si había alguna novedad. ¡Vaya si la hay!<br />Estupenda descripción d'El Cigró d'or, que más parece un local experimental que un restaurante con menús desde 12,50 €.<br />Tienes ya una buena colección de chefs y locales, que te permiten apreciar detalles significativos de los sitios que visitas.<br />Las fotos que nos muestras son inmejorables y, no te diré que no se nos despierte una pequeña envidia, pero si una gran curiosidad.<br />Seguir Cuina Cinc, es estar al día.<br />Un saludo,<br />Sebastián Damunt<br /><br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.com