tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post8384891119150761381..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Tiramisú amb ratafia de Ca RomanCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-37961796148512091752018-04-26T06:55:18.100+02:002018-04-26T06:55:18.100+02:00Te gustaría! es un licor casi mágico :)
Muchas gr...Te gustaría! es un licor casi mágico :) <br />Muchas gracias! El tiramisu es delicioso!<br />Muchas gracias Raquel por venir.<br />Feliz día, <br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-31241913326724283922018-04-25T15:30:44.607+02:002018-04-25T15:30:44.607+02:00No he provado nunca el ratafia, ee tiramisu se ve ...No he provado nunca el ratafia, ee tiramisu se ve riquisimo!!<br />PetonsRaquel Galinhttps://www.blogger.com/profile/11071840067211906009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-6893555765397838972018-04-23T07:58:25.183+02:002018-04-23T07:58:25.183+02:00Bon dia Manel,
Que bé! és una bona costum i pràcti...Bon dia Manel,<br />Que bé! és una bona costum i pràctica d'algunes escoles complementar les classes amb la cuina i la gastronomia del país. <br />Moltes gràcies! <br />Aquest Tiramisú és una variant molt interessant per substituir la ratafia, km 0 com dius, i també em va agradar perquè els ous no es posen en cru, sinó que es fa una crema pastissera. T'agradarà!<br />Una abraçada i Feliç Sant Jordi!🌹❤️📚🐉Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-89852538822537192682018-04-22T19:34:55.633+02:002018-04-22T19:34:55.633+02:00Vaig estudiar italià a l'EOI de Girona. La Val...Vaig estudiar italià a l'EOI de Girona. La Valeria, cap del departament i la meva "professoressa" durant els quatre darrers anys, de tant en tant feia classes "diferents" i ja ens veus a classe fent pasta fresca, massa de pizza o tiramisú. Allà el vaig preparar per primera vegada.<br />M'agrada aquesta variant de posar-hi ratafia enlloc del marsala. Podem parlar d'un tiramisú Km 0, tal com queda bé dir avui en dia.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-50416254303408005382018-04-22T08:43:16.702+02:002018-04-22T08:43:16.702+02:00Està boníssim el Tiramisú i la Ratafia li dóna aqu...Està boníssim el Tiramisú i la Ratafia li dóna aquest contrapunt tant deliciós! 🍰☕️🍫🥃🌿 <br />Moltes gràcies a tu Olga!<br />Petonets i un bon diumenge.<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-78305430502546646732018-04-21T23:47:06.774+02:002018-04-21T23:47:06.774+02:00Deu ser tota una delícia aquest tiramisú! La rataf...Deu ser tota una delícia aquest tiramisú! La ratafia el deu fer molt però que molt especial! <br />Moltes gràcies per la menció! <br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com