tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post8101939136963646697..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Les amanides. Amanida de Niça - Salada Niçoise - Salada NissardaCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-51783923682732210222023-06-07T08:09:06.443+02:002023-06-07T08:09:06.443+02:00Happy to read this one. The basic ingredient for m...Happy to read this one. The basic ingredient for making a salad is lettuce. The name salad has ended up replacing the name of the vegetable. Now it's time to avail <a href="https://www.airportcarnlimo.com/limo-service-west-palm-beach/" rel="nofollow">limo service west palm beach</a> for more information. <br />TOMhttps://www.blogger.com/profile/16813721474901090428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-40414438794167007702013-07-09T05:31:56.768+02:002013-07-09T05:31:56.768+02:00Bona matinada, Ramon,
Gràcies per venir sempre!! ...Bona matinada, Ramon, <br />Gràcies per venir sempre!! contenta de llegir la teva mestra opinió.!!<br />No sabia això de les olives.<br />El vi el pots trobar per la pàgina web he posat l'enllaç. Nosaltres varem ser-hi l'estiu passat i ens va agradar molt. Té la pàgina web renovada!<br />Que tinguis un bon dia!<br /><br />PD: això de les vinagretes que comentes és molt importantCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-55110836217724213742013-07-07T22:55:05.986+02:002013-07-07T22:55:05.986+02:00Bona nit Fina,
Gran amanida! jo la preparo sense ...Bona nit Fina,<br /><br />Gran amanida! jo la preparo sense olives, ja que tinc un problema amb elles. No puc suportar el seu aspecte.<br />Veig que t'has llançat a recomanar vins amb els plats. Molt bé!!!! a més amb nota de tast. Quin goig.<br />Acompanyar amb vins les amanides sempre és un dels reptes del sommeliers, doncs el fet que portin vinagres o similars ho dificulten molt. No conec el vi que proposes, però el cercaré!<br /><br />SalutRamon Roset i Morerahttps://www.blogger.com/profile/04975253399569464753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-16225632653811571972013-06-30T22:55:29.601+02:002013-06-30T22:55:29.601+02:00Moltes gràcies, per tot, Gemma!!
T'escriuré aq...Moltes gràcies, per tot, Gemma!!<br />T'escriuré aquesta setmana.<br />I comentem.<br />Em sembla que quasi segur t'anomeno en la propera entrada!! Ho haig d'acabar de redactar però no puc estirar més el temps.<br />Una abraçada i bona setmana!<br />finaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-59568059912851422332013-06-30T22:44:01.603+02:002013-06-30T22:44:01.603+02:00Gràcies, Ricard! Si, tens raó, però poder pots me...Gràcies, Ricard! Si, tens raó, però poder pots menys quantitat, no?<br />Moltes gràcies, Tant de bo us la pogués portar!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-26182294339572771082013-06-30T22:30:39.486+02:002013-06-30T22:30:39.486+02:00Aquest cap de setmana l'he feta!!! ;)
Gràcies ...Aquest cap de setmana l'he feta!!! ;)<br />Gràcies per recordar-me-la!<br />També la publicaré al blog!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-11391298519294721292013-06-30T11:57:40.687+02:002013-06-30T11:57:40.687+02:00Realment fa venir ganes de fer-la pel proper àpat....Realment fa venir ganes de fer-la pel proper àpat. Segurament el fet de ser de familia "curta", fa que tendeixi més a les amanides poc variades, que no pas a les més riques en components.<br /><br />Però ara mateix no dubtaria en demanar-la per dinar, si ja me la portèssin feta.<br /><br />Salut!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-36694689957015839022013-06-30T07:48:44.470+02:002013-06-30T07:48:44.470+02:00Que buenas:)) Que bien que te guste. Besos . Feliz...Que buenas:)) Que bien que te guste. Besos . Feliz domingo!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-74766681784521802682013-06-28T21:10:15.319+02:002013-06-28T21:10:15.319+02:00Con estas ensaladas se le hace a una la boca agua....Con estas ensaladas se le hace a una la boca agua. Bonita canción. Besos.Pilar Laínhttps://www.blogger.com/profile/01681440363512448175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-19037114988251292812013-06-27T22:21:13.299+02:002013-06-27T22:21:13.299+02:00Gràcies LCB:))!! per la visita i el comentari. M&#...Gràcies LCB:))!! per la visita i el comentari. M'agraden... com tu aquests plats únic!<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-89964472170224398732013-06-27T19:49:36.613+02:002013-06-27T19:49:36.613+02:00M'agraden les amanides plenes de color i quan ...M'agraden les amanides plenes de color i quan més complertes millor, ens serveixen de plat ùnic.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-22611518272481969342013-06-27T06:33:15.782+02:002013-06-27T06:33:15.782+02:00Trimbolera ha posat la reposta de com fer-ho més a...Trimbolera ha posat la reposta de com fer-ho més a baix!<br />Ho confirmo. Gràcies!<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-76528419209318345342013-06-27T00:36:19.656+02:002013-06-27T00:36:19.656+02:00Moltes gràcies!!
Trimbolera ha posat la reposta mé...Moltes gràcies!!<br />Trimbolera ha posat la reposta més a baix!<br />Gràcies!<br />Ho estic esbrinant!!<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-42025103836350563352013-06-27T00:33:51.924+02:002013-06-27T00:33:51.924+02:00Muchas gracias Trimbo! Por la visita y la ayuda!
M...Muchas gracias Trimbo! Por la visita y la ayuda!<br />Me acordaba que te habías hecho seguidora pero no sabía cómo.<br />Gracias!!<br />Besicos:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-85964229900758415282013-06-27T00:26:39.206+02:002013-06-27T00:26:39.206+02:00Al no estar el gadget de seguidores yo lo que hago...Al no estar el gadget de seguidores yo lo que hago es copiar el enlace del blog y pegarlo en la lista de los blogs que sigo y ya está, se va actualizando cada vez que hay una nueva entrada.<br />La ensalada tiene que estar exquisita, se me hace la boca agua.<br />Besicos.trimbolera https://www.blogger.com/profile/18024451681689566937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-86577037081323240992013-06-26T22:06:22.629+02:002013-06-26T22:06:22.629+02:00Com podem fer-nos seguidors del teu blog?Com podem fer-nos seguidors del teu blog?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05349682318654207287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-50250693727198421282013-06-26T22:05:28.002+02:002013-06-26T22:05:28.002+02:00Un gran post. Felicitats!!!Un gran post. Felicitats!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05349682318654207287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-69744294979828008792013-06-25T23:58:40.419+02:002013-06-25T23:58:40.419+02:00Bona nit, Josepb,
Atenta a i veure com et queda. ...Bona nit, Josepb, <br />Atenta a i veure com et queda. Moltes gràcies per venir i pel comentari!<br />Chin chin Un bon estiu!!<br />Salutacions i fins ben aviat!<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-3421233562808428562013-06-24T22:35:52.166+02:002013-06-24T22:35:52.166+02:00Fina; Quin ventall de colors que té aquesta amanid... Fina; Quin ventall de colors que té aquesta amanida i quines ganes de preparar-ne una com aquesta amb tots els ingredients que hi descrius¡¡ <br /> Lluny del foc i el calor, sota uns pins o sota d'una sombra amplia i acompanyada d'un bon vi, per brindar per aquesta revetlla de Sant Joan¡¡ <br /> Salutacions Fina¡¡ :O) :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-78264975673777611822013-06-24T09:19:33.205+02:002013-06-24T09:19:33.205+02:00Bon día, Sebastián,
Muchas gracias por venir, lee...Bon día, Sebastián, <br />Muchas gracias por venir, leer, compartir y comentar. Gracias:))<br />Esta es una de las recetas-preparación que tenía pendiente. Me alegra que te guste.<br />El "Petit Caboche" fue uno de los vinos que trajimos de Francia. Es delicioso. En verano, cuando hace calor, los fines de semana, me gustan estos vinos frescos, rosados, con este color tan bonito, afrutados y en buena compañía.<br />Ya ves, "el centrifugado".<br />Buena Fiesta de San Juan!!<br />Saludos:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-81851198512722429532013-06-24T08:54:27.581+02:002013-06-24T08:54:27.581+02:00Bon dia, Gemma!
Moltes gràcies pel teu comentari i...Bon dia, Gemma!<br />Moltes gràcies pel teu comentari i visita!!<br />Tens tota la raó, tant és així que he inclòs les dues maneres d'anomenar-la: Salada Niçoise (francès) i Salada Nissarda en la parla provençal.<br />Glòria Baliu també l'anomena com bé dius.<br />Montserrat Segui excel·lent:))<br />Un abraçada i bon Sant Joan!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-66686673562612199602013-06-24T08:53:34.393+02:002013-06-24T08:53:34.393+02:00Amiga Fina:
Tu descripción –y mejora- de la “Salad...Amiga Fina:<br />Tu descripción –y mejora- de la “Salade niçoise” da fe de tu maestría en la presentación de productos, complementos e incluso referencias con que recreas esta ensalada primaveral.<br />No conozco tu “Petit Caboche” pero desde luego, el color se ve magnífico. <br />Tampoco soy entusiasta de musiquitas y si le he dado a play a tu video de despedida ha sido pura cortesía. Lo curioso es que me ha enganchado desde el primer momento y he llegado hasta el final con cierto entusiasmo. ¡Hasta el ritmo, que no ceja desde el primer momento, parece adecuado para acompañar el “centrifugado”, tan esquivado según Quim Monzó!<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-65244408764157768152013-06-23T19:51:00.477+02:002013-06-23T19:51:00.477+02:00Amb tanta varietat d'ingredient i colors segur...Amb tanta varietat d'ingredient i colors segur que ha de ser boníssima!!! Amb alguns ingredients menys aquesta amanida també la té la Montserrat Seguí al seu llibre Cuina és senzill, l'anomena Amanida niçoise.<br />Nosaltres som adictes a les amanides, senzilles però a taula sempre n'hi una.<br />Moltes gràcies!!!!Anonymousnoreply@blogger.com