tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post7494531329373788791..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Fa un any. Sopa d'allCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-85024073253617038572015-06-28T18:12:14.062+02:002015-06-28T18:12:14.062+02:00:) Bona tarda, TASTANTELMÓN,
de vegades una imatg...:) Bona tarda, TASTANTELMÓN, <br />de vegades una imatge un record ens trasllada i ens transporta a records "arxivats" que formen part de la nostre memòria i el nostre patrimoni. (croquetes de la mare 1. Hi ha el vídeo de Ratatouille) Segurament el xef entre altres coses, i a través del plat i per tu en aquest post t'ha traslladat allò que vares veure tantes vegades i no feia falta cap classe. <br />Gràcies per venir, a l'estiu!! ja és.<br />Fins aviat. No coneixia el teu espai. Felicitats per la teva feina i per la sensibilitat.<br />Bon diumenge amb molta calor.<br />Et convido, si vols, no et perdis les sopes fredes i lleugeres de Cuina Cinc en especial la sopa de síndria i tomàquet amb ricotta! T'agradarà. :)<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-66529901552354541102015-06-28T09:20:12.340+02:002015-06-28T09:20:12.340+02:00De casualitat, he vist aquest post hui 28 de Juny ...De casualitat, he vist aquest post hui 28 de Juny de 2015. <br /><br />Quan vaig saber que la primera recepta al diari la Vanguardia d'aquest gran cuiner era esta sopa, les imatges de la meva avia Elvira varen tornar a la meua ment. <br /><br />Catalana de naixement i Castellonenca per casualitat. Sense moltes pretensions i amb l'estil que la caracteritzava va fer que amb plats com aquest ,que tu presentes, l'amor per la cuina i la passió s'encengueren en mi des de ven xicoteta. <br /><br />El que vaig aprendre de la meva avia, de la tieta Rosita, i del meu pare i de tots els catalans del meu entorn familiar, és que la cuina has de tractar-la amb elements de qualitat i amb amor. Ningú dels tres es va seure, ni em va donar una classe teòrica, ni una classe pràctica, amb la seua senzillesa i amb un fer natural, van ser capaços de transmetre l'Amor per la cuina coma element imprescindible a la vida. Les arrels perduren i la cuina fa que pugues treballar una tradició amb una evolució sense perdre en cap moment la teua identitat.<br /><br />tAstantelmón<br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-1306860331502623672012-03-14T20:51:35.159+01:002012-03-14T20:51:35.159+01:00Si són buenísimas! reconfortan y nos "abrigan...Si són buenísimas! reconfortan y nos "abrigan el alma". Hay un libro que se llama sopa de pollo para el alma? o algo así?<br />Mis "avis i yayas" tomaban para desayunar leche en unos tazones que parecían platos de sopa...<br />con colacao que bueno!!<br />¡Gracias por el comentario Trimbo!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70526868389507020732012-03-09T14:05:34.227+01:002012-03-09T14:05:34.227+01:00Me encantan los platos, las fotos son de "cóm...Me encantan los platos, las fotos son de "cómeme".<br />Yo no soy muy cocinera, pero me encantan las viejas sopas y patatas de toda la vida. Recuerdo que mi padre se comía un plato para desayunar!trimbolera https://www.blogger.com/profile/18024451681689566937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-30807507510389974742012-03-03T12:06:22.547+01:002012-03-03T12:06:22.547+01:00RosaRosae,
M'encanta aquest nom, primera decl...RosaRosae, <br />M'encanta aquest nom, primera declinació... la guerra de las Galias, Cesar<br />Sense dubte el teu blog per bons panarras el tindré present per preparar bons pans i bones sopes! xulu, xulu i bo.<br />gràcies pel teu comentari! bon cap de setmana!<br />Estic "liada" amb un pastís d'aniversari!!<br />El teu espectacular ummmm sacher!<br />aniré en quan pugui a donar una volta:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-54678171008485292262012-03-03T10:20:48.868+01:002012-03-03T10:20:48.868+01:00Que bones les sopes d´all i ni te conte amb un bon...Que bones les sopes d´all i ni te conte amb un bon pa fet a casa.<br />Un abraçRoserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-45000359487515385812012-02-26T22:26:22.397+01:002012-02-26T22:26:22.397+01:00Que divertido comentario Doloretes. Peligro? je je...Que divertido comentario Doloretes. Peligro? je je je<br />Muchas gracias por tu visita a CuinaCinc y bien hallada.<br />La receta que os dejé en vuestro blog con vuestras las ilustraciones me pareció muy tierna y apropiada, (me gusta especialmente) ¿si? <br />No te preocupes, también estoy igual, siempre vigilando no subir 100 gr. de más.<br />Nada, te aconsejo una cosa, mira: caminar al menos 20 'o 30' cada día menos. y visitas enlace que te gustará y nos ayuda mucho:<br />http://cuinacinc.blogspot.com/2012/01/el-bus-alicia-recorrera-catalunya-per.html<br />Un día haremos la operación bikini!<br />Por cierto, en recuerdo a tu padre te dejo otro link que creo te gustará y también para tu blog:http://www.youtube.com/watch?v=kuyUKdJccgM<br />En la película Ratatoullie, encontramos la experiencia revivida por el crítico gastronómico. El recuerdo de nuestra infanciaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-55349433936750938472012-02-26T21:54:39.117+01:002012-02-26T21:54:39.117+01:00Sí realment en Santi feia una proposta molt boneta...Sí realment en Santi feia una proposta molt boneta amb formatge Gruyère inclòs!! Què bé si aquests són bons i positius:))<br />Si,Neus, és el meu homenatge i record. <br />Em va sembla tant interessant la idea de la sopa d'all i feia aquests fred dies enrere, què millor que una bona sopa!! <br />és un art sens dubte.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-87009034677643934942012-02-26T12:54:23.398+01:002012-02-26T12:54:23.398+01:00Madre mía!!!! Este blog es un peligro. Quería dart...Madre mía!!!! Este blog es un peligro. Quería darte las gracias por tu visita a nuestro blog y dejarnos tan bonita receta. A mí me gusta mucho comer, estoy en permanente régimen y en permanente engorde--- así que procuraré mirarte de soslayo,jajajaja Un abrazo!<br />Ah! la mejor sopa que he comido yo en mi vida ha sido la sopa de ajo que prepara mi padre, una delicia.doloreteshttps://www.blogger.com/profile/03825610026951728496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-58153110139092297762012-02-26T11:50:49.649+01:002012-02-26T11:50:49.649+01:00Aquesta no és una sopa d'all normal...aquest é...Aquesta no és una sopa d'all normal...aquest és de luxe! jo n'he menjat a casa moltes de petita....quins records!<br />Quina entrada! tot un homenatge a aquest cuiner i a tots els que viuen per aquest art!Neus. La meva Barcelona.https://www.blogger.com/profile/11622547209748409396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-50031208394668387632012-02-26T08:03:28.858+01:002012-02-26T08:03:28.858+01:00Vaja al respondre a la Cocinera de Bétulo em surt...Vaja al respondre a la Cocinera de Bétulo em surt encastat junt amb Chez Sílvia!!<br />Bé, aprofito i com esteu en el mateix comentari..., <br />Cocinera de Bétulo: Em penso que a molts de petits passa igual, ja veus la mafalda!!<br />Gràcies per visitar Cuina Cinc. Ens llegim i fins ben aviat! Tens un avatar molt divertit!<br />Petons<br /><br />Silvia, molt benvinguda i ben retrobada!! El secret del pa de pessic:))<br />Com passa el temps, ha passat molt depressa. La sopa d'all és excel·lent i com bé dius tu, en dies freds és una dels plats que millor van.<br />petons! ens anem llegint.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-58509591121303942442012-02-25T19:55:22.469+01:002012-02-25T19:55:22.469+01:00Fina!!! ja em tens per aquí!!! doncs penso igual e...Fina!!! ja em tens per aquí!!! doncs penso igual el temps passa volant!!! no vaig anar mai al seu restaurant, però seguia i segueixo la seva cuina per uns llibres que tinc. Aquesta sopa saps quan la faig? a l´estiu quan estic a la montanya i refresca desprès d´una tempesta!!!!m´encanta!!!!petonetsChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-10160742596681206772012-02-25T16:54:12.626+01:002012-02-25T16:54:12.626+01:00Passa el temps volant!
De petita no m'agradave...Passa el temps volant!<br />De petita no m'agradaven les sopes d'all, per sort amb els anys es va canviant i ara m'agraden força.<br />Gràcies pel teu comentari.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-33942265247287217272012-02-25T10:55:58.121+01:002012-02-25T10:55:58.121+01:00Trimbo, bon dia,
Aquí te dejo la Olla Aranesa.
Seg...Trimbo, bon dia,<br />Aquí te dejo la Olla Aranesa.<br />Seguro que en Jaca hay alguna muy parecida:<br />http://www.vegueries.com/gastronomia/ollaaranesaCAT.asp<br />Un abrazo:))Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-7901019421212276202012-02-25T00:35:29.684+01:002012-02-25T00:35:29.684+01:00Gràcies Sandra (Els fogons de la Bordeta)
Bé, tot ...Gràcies Sandra (Els fogons de la Bordeta)<br />Bé, tot sigui per millorar!!<br />Anava molt bé, era interessant i em semblava molt ampli i divers. M'agradava.<br />No disposo de gaire temps, porto un parell de dies que n'he dedicat.<br />Bon cap de setmana!!<br />petons,!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-11569580676196428642012-02-25T00:22:12.751+01:002012-02-25T00:22:12.751+01:00Ostres, un any ja? Pensar que just fa 12 mesos li ...Ostres, un any ja? Pensar que just fa 12 mesos li féiem un petit i sentit homenatge amb receptes seves em fa adonar de lo ràpid que passa el temps... has fet una entrada molt maca!<br />Per cert, molt observadora en els petits canvis del nostre bloc. Hem tret la llista de blocs perquè ens era impossible abarcar i actualitzar tots els que seguíem i/o ens seguien, i per no ser "injustos" l'hem preferit treure :)<br />Petons!<br />Sandra (Els fogons de la Bordeta)L'art de la cuinahttps://www.blogger.com/profile/08639914636240793743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-89567181627433845282012-02-24T23:16:52.963+01:002012-02-24T23:16:52.963+01:00Hola Trimbolera que ilusión verte por aquí!!
Ya sa...Hola Trimbolera que ilusión verte por aquí!!<br />Ya sabes, de repente escribo, parentesis... me ausento, no tengo tiempo....!!Un beso <br />y, no dudes en tomar aunque sea virtual y real allí una sopa calentita para los fríos del Pirineo.<br />Por cierto, me olvidé de la Olla Aranesa. Seguro que en Jaca hay alguna que no conozco y que algún día espero me cuentes.<br />Un abrazo, Trimbo, recibe mi afecto.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-33243061203397163992012-02-24T23:12:26.408+01:002012-02-24T23:12:26.408+01:00Amigo Sebastián,
!Muchas gracias! Que bien que te ...Amigo Sebastián,<br />!Muchas gracias! Que bien que te guste. Ayer oía una entrevista y acabo de leer otra de los hermanos Gabilondo, con motivo de la presentación del libro: Darse a la lectura (RBA) y decía Ángel Gabilondo a su hermano: si no hay lectores no hay libro, por la noche no hay museos por qué nadie los visita...<br />Escribes para transmitir, para ordenarte, cómo terapia? pero sobretodo quizás para compartir y aprender. A veces cómo refugio:))<br />Cómo me gustaría, que chulo verdad?, LVG tiene muy buenos colaboradores.<br />En todo caso: Espero tu comentario y me siento afortunada que estés aquí y que te guste lo que escribo. Gracias por tu atención.<br />Vaya piropo!, en el próximo hablamos de Capel, veras.<br />Y un día (frío) también escribiré sobre la "escudella", leeré a Capel. cómo no?<br />Buen fin de semana!<br />Barcelona 8ºCCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-77529531815936744692012-02-24T22:48:59.128+01:002012-02-24T22:48:59.128+01:00Benvolguts amics del desert, Ester&Jordi,
Com...Benvolguts amics del desert, Ester&Jordi, <br />Com passa el temps! L'any passat no tenia blog. Em va impactar. He estat un cop a Can Fabes i va ser extraordinari si un dia podeu no us ho perdeu.!! <br />Caram! no sabia això del catering, que bé!<br />Les sopes que bones són, veritat?? en farem i menjarem totes les que poguem.<br />Vosaltres aquí on esteu deu haver-ne de fariogola...la primavera és un molt bon temps per plegar.<br />Gràcies amics pel vostre fidel comentari.<br />Us visito tot el que puc, sou molt productius d'on treieu el temps??<br />petons i bon cap de setmana.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-80138233138643378862012-02-24T18:51:53.842+01:002012-02-24T18:51:53.842+01:00Y yo me los comería todos!!Y yo me los comería todos!!trimbolera https://www.blogger.com/profile/18024451681689566937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-58454828483439220202012-02-23T11:45:45.319+01:002012-02-23T11:45:45.319+01:00Amiga Fina:
Increíble. Sigues subiendo de nivel. M...Amiga Fina:<br />Increíble. Sigues subiendo de nivel. Me encantan tus textos en catalán, disfruto leyéndote. Cuando te descubran los de La Vanguardia, seguro que te fichan para que publiques.<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />PD. He leído "Pedazo de escudella" de Capel y seguramente sería un éxito, pero yo prefiero -con gran diferencia- tu "Sopa d'all".Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-83779499980473295732012-02-23T09:05:45.668+01:002012-02-23T09:05:45.668+01:00Un any ja! com passa el temps ...
Mai hem estat al...Un any ja! com passa el temps ...<br />Mai hem estat al Celler, una assignatura pendent, però si hem provat la cuina de Santi, durant molt temps, era el representant d'una coneguda companyia aèria i en un vol, vam tenir l'ocasió de provar un dels seus catterings, de luxe, per cert.<br />Fem moltes sopes, tant d'all com de ceba i pràcticament igual que la que has posat.<br />La farigola ... o la farigola!<br />Molt bona entraday molt bon homenatge.<br />petonscocinamarroquihttps://www.blogger.com/profile/01333947153322382152noreply@blogger.com