tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post7120145866495629587..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Ratafia de codonyCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-11453310792691124802016-11-30T06:30:03.888+01:002016-11-30T06:30:03.888+01:00Bon dia, Asun,
Gràcies per venir. :). Això no ho ...Bon dia, Asun, <br />Gràcies per venir. :). Això no ho sabem com sortirà. Serà una sorpresa. En tinc ganes a veure com quedarà.<br />Moltes gràcies.Reconforta llegir el teu comentari. <br />Que tinguis un bon dia dalt de la muntanya! Fins aviat, Bocins de felicitat**<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-83465316318323036852016-11-28T18:51:51.858+01:002016-11-28T18:51:51.858+01:00Bona tarda. He passat per veure com vas fer el lic...Bona tarda. He passat per veure com vas fer el licor de codony. Jo vaig posar-hi anís dolç i res de sucre, a veure com sortirà. Potser no serà bo com el teu. Ja ens ho explicarem...<br />Tens unes explicacions magnífiques de tot el que fas. Felicitats!! És un plaer llegir el teu blog.Asunhttps://www.blogger.com/profile/06412879785943996818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-22305678377842605502016-11-21T00:13:38.588+01:002016-11-21T00:13:38.588+01:00Bona nit, Anna,
Aquestes coses són habituals, no?...Bona nit, Anna, <br />Aquestes coses són habituals, no?. Vaig veure la recepta que preparaves amb ratafia, poc després de la visita a celler de la ratafia dels Pallars.<br />Sempre aprenent! Una de les meves cosines fa un pollastre amb ratafia memorable!! Un dia li demano la recepta :)<br />Una abraçada i moltes gràcies! :)<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-86172188198173905592016-11-21T00:09:40.289+01:002016-11-21T00:09:40.289+01:00Gràcies Sílvia!
Us agradarà preparar-la, té un fer...Gràcies Sílvia!<br />Us agradarà preparar-la, té un fer que no deixa indiferent, agrada tan preparar-la com la sorpresa en degustar-la. <br />Saber que estem mantenint i recuperant una manera de fer poder oblidada, la fa entranyable. Bona setmana! :)<br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-68062922770778547392016-11-18T19:17:36.568+01:002016-11-18T19:17:36.568+01:00I pensar que fa uns anys no m'agradava ratafia...I pensar que fa uns anys no m'agradava ratafia, i ara cuino i tot amb ella! Uns dels nostres petits tresors! Ja m'agradaria poder-la tastar! A veure si a la propera fira de ratafia o d'herbes remeieres em puc apropar i aprendre una mica més! Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-14523679515149139232016-11-18T14:55:33.198+01:002016-11-18T14:55:33.198+01:00Ohh que be i que bo!! tot natural.Jo no he fet mai...Ohh que be i que bo!! tot natural.Jo no he fet mai ratafia a casa, pero la teva recepta la pasaré a la meva germana. I a mes amb codony, una marevella, petonets i bon cap de setmana!Silvia T. Clarasóhttps://www.blogger.com/profile/03418477776051364543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-53175652676618891012016-11-16T06:15:26.441+01:002016-11-16T06:15:26.441+01:00Bon dia, Mireia,
Pels vols de Nadal la tindrem i ...Bon dia, Mireia, <br />Pels vols de Nadal la tindrem i la provarem i d'alguna manera te'n faré arribar encara que sigui un "xupito" o 2 :). Brindarem per una any millor. Si vols mirar el post que vaig escriure de <a href="http://cuinacinc.blogspot.com.es/2015/02/neichel.html" rel="nofollow">Neichel</a> ,ell és Alsacià. En el post hi ha una foto amb moltes ampolles d'aiguardents de fruites diferents.<br />Que t'haig de dir de <a href="http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/11/ja-fa-1-any.html" rel="nofollow">all i oli de codony</a> !! és sublim<br /> prova'l quan puguis amb una torrada!<br />Una abraçada, <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-29236657651511042862016-11-15T12:15:37.293+01:002016-11-15T12:15:37.293+01:00Ja veurem que tal!! No tenia ni idea que era tan c...Ja veurem que tal!! No tenia ni idea que era tan comú a centre Europa, ni tampoc que es feia amb nous verdes, la veritat es que la he provat poques vegades, pero n'hauria de comprar un altre cop o quasi millor fer-la casolana. Ha de ser una combinació bonísima amb codony, jo de fet sempre que el prenc el combino amb nous, fet licor es encara millor!! I que bo que es l'allioli de codony fresc, un plaer:DMireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.com