tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post6921942936827167949..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: La Fonda Xesc a la primavera.Cuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-13302522573515169012016-07-13T21:23:13.602+02:002016-07-13T21:23:13.602+02:00A tu! Ahir varen atorgar els premis enoturisme Cat...A tu! Ahir varen atorgar els premis enoturisme Catalunya 2016. Un dels premiats és el restaurant <a href="http://cuinacinc.blogspot.com.es/2014/08/el-cigro-dor.html" rel="nofollow">El Cigró d'or</a> de Vilafranca. Quan vaig anar a mirar el post que vaig escriure i vaig veure que també t'agradava i l'havies visitat. Em va animar i vaig anar al teu blog i vaig descobrir que havies publicat una excel·lent proposta d'amanida. Veig que coincidim en l'elecció de restaurants. Molt d'acord amb tu amb la Fonda Xesc sempre excel·lent. Una abraçada<br />fina <br />PD: Els premis enoturisme 2016 estan recollits en el facebook de CuinaCinc<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-52265223972665255352016-07-13T09:28:09.586+02:002016-07-13T09:28:09.586+02:00Gracies per la teva visita. He entrat a casa teva ...Gracies per la teva visita. He entrat a casa teva i m’ agradat molt el post de la Fonda Xesc.<br />Nosaltres anem a la Fonda Xesc bastant sovint i sempre en sortim molt contents tan del menjar com d’en Francesc i la Meritxell un lloc i un entorn fantàstics.<br />Una abraçada<br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-91166302392951644192016-06-21T23:58:58.264+02:002016-06-21T23:58:58.264+02:00Francesc Ferre,
Moltes gràcies pels ànims i recol...Francesc Ferre, <br />Moltes gràcies pels ànims i recolzaments. Gràcies.<br />Està mot bé poder explicar-se i així conèixer, contrastar i saber de més a prop quines són les realitats de cadascú. <br />Un gran esforç les persones que comencen projectes i fan realitat els seus somnis! Endavant i sort!<br />De nou gràcies.<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-79430324600384021632016-06-21T23:49:15.084+02:002016-06-21T23:49:15.084+02:00Wines Inform
Moltes gràcies. Doncs recomano una no...Wines Inform<br />Moltes gràcies. Doncs recomano una nova visita a la comarca i a la Fonda Xesc. Res és fàcil i més quan s'està lluny de molts circuits. Una molt bona cuina.<br />Pel que fa al celler Frisach no estic creant cap "imatge" del vi. Vaja no ho pretenia.<br />Sempre anomeno els vins que acompanyen el dinar o sopar. En aquest cas va ser un vi que va triar la Fonda Xesc per acompanyar el dinar i estava inclòs en el menú degustació del grup. <br />Si que el vaig fer notar a la sommelier el vi i inclús l'etiqueta. Em va sembla molt correcte i bo. En qualssevol cas el vi ocupa 3 línies en el post!!<br />La Fonda Xesc us espera! Wines Inform i el celler també!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-68063365275960375462016-06-20T23:01:30.973+02:002016-06-20T23:01:30.973+02:00Un article genial Fina, la gent de la Fonda Xesc s...Un article genial Fina, la gent de la Fonda Xesc són encantadors i grans professionals. Molts d'ànims per seguir endavant amb propostes com aquesta! Referent al comentari del Sr. Martínez, crec que té una visió del món del vi una mica diferent de nosaltres, en el nostre cas pensem que és més important el contingut enlloc del continent en una botella de vi, que les coses ben fetes tiren endavant, les coses fetes amb el cor i l'esforç han de ser valorades. El consumidor valora que hi hagi una web, Itant que sí! Però valora més que dintre la botella de vi i trobi un producte de la millor qualitat. La nostra web com ha comentat esta en construcció, és així, som un celler molt petit on totes les feines han de passar per davant de la mateixa persona, i arribem on arribem! Ja que crec que parla sense coneixement de causa, l'invito a donar un cop d'ull a les nostres xarxes socials i veurà com fem difusió de tota la gent que aposta i confia amb el nostre petit projecte. Pot venir a conèixer el projecte de primera mà, crec que l'hi encantarà!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08550902505230648169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-42486533956410259452016-06-20T19:39:11.399+02:002016-06-20T19:39:11.399+02:00Molt bé la teva entrada. Vaig estar a la Fonda fa ...Molt bé la teva entrada. Vaig estar a la Fonda fa anys quan encara no tenia fama a sopar i dormir <br />Veig que tenen un vi de Frisach i em surt la curiositat de si el celler a qui esteu creant imatge en citar-lo com a contrapartida cita els seus client i punts de venda...Aiii!!!...doncs no...ni tn sols avui dia 20.06.2016 la seva web està operativa ......<br /><br />Tothom vol vendre però no fa el esforç suficient per tenir una presencia coherent i continuada davant dels consumidors <br /><br />Felicitats per l'article que m'ha fet venir ganes de tornar a la Fonda Xesc<br /><br />Wines Inform AssessorsWines Informhttps://www.blogger.com/profile/09838739246052540886noreply@blogger.com