tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post6377777335148124106..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Mongetes del Collsacabra amb botifarra del perolCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-75285530412369880302021-01-05T07:58:39.834+01:002021-01-05T07:58:39.834+01:00It is easy to get wrapped up with hygiene practice...It is easy to get wrapped up with hygiene practices and <a href="https://www.coupontoaster.co.uk/" rel="nofollow">Coupontoaster Discounts</a> vitamin supplements so muchDR AQhttps://www.blogger.com/profile/07243504096424755082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-64952135094076884692020-10-02T17:03:53.754+02:002020-10-02T17:03:53.754+02:00Moltes gràcies! Pots trobar a la xarxa molts blogs...Moltes gràcies! Pots trobar a la xarxa molts blogs de cuina<br />Thanks!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-24668983198174166942016-02-15T07:10:40.373+01:002016-02-15T07:10:40.373+01:00Hooola Mireia!! A mi també m'ho sembla tot el ...Hooola Mireia!! A mi també m'ho sembla tot el que sigui recuperar aquests productes poc globalitzats i que descobreixen llocs i persones.<br />Tots anem de bòlit i amb poques hores. Gràcies per venir.<br />Els formatges i els vins!! Dijous nit vaig anar a Vilaviniteca a un tast de vins i formatges singulars. He posat algunes fotos al facebook. A més el 25 de cada mes, al facebook de CuinaCinc presentaré un formatge. El de gener va ser Montebore, un formatge del segle XI recuperat pel moviment Slow Food italià.T'agradarà.<br />Bona setmana! Petons :)<br /> Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-86461326405426365802016-02-14T21:27:39.484+01:002016-02-14T21:27:39.484+01:00Pff... quina meravella, no hi ha res millor que el...Pff... quina meravella, no hi ha res millor que els productes propers i de la nostra terra per gaudir del bon menjar. M'encanten els posts que fas explicant sobre productes de llocs particulars! Moltes gracies pel teu comentari sobre formatges i vins, perdona per haver trigat tant. Un plaer mirar-ho, seguire 'cotillejant'! Un petó!!Mireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-48804204818898007792016-02-04T19:54:11.897+01:002016-02-04T19:54:11.897+01:00Hola, Josep, cert.
En realitat poder no feia falta...Hola, Josep, cert.<br />En realitat poder no feia falta escriure-la :) Gairebé tothom en sap.<br />Però són dos productes essencials. <br />Gràcies a tu pel teu temps i venir.<br />Fins aviat! :)Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-92127536867035795992016-02-03T23:35:00.586+01:002016-02-03T23:35:00.586+01:00Fina; Quina potencia de plat i quina senzillesa de...<br /> Fina; Quina potencia de plat i quina senzillesa de realització fetes amb les llegums. <br /> Desconeixia l'any internacional dels llegums. Ho posaré al meu blog també. <br /> Moltes gràcies Fina per compartir aquestes experiéncies tant ben explicades.<br /> Salutacions Fina¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com