tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post4898529103936485480..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: L'ànec i una recepta: amb taronjaCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-64699184131401627902019-06-08T16:21:34.071+02:002019-06-08T16:21:34.071+02:00Hola David,
No havia vist el teu comentari fins av...Hola David,<br />No havia vist el teu comentari fins avui!<br />Gràcies per venir i escriure.<br />El moment de la cocció l'has d'anar controlant i, si és necessari pots afegir una mica de brou, sempre amb mesura. Normalment, a casa aquell dia fem un caldo alhora, sempre és un bon recurs. En el blog, també, tens com fer un brou vegetal.<br />A més a més, tens els sucs que desprèn la pròpia carn de l'ànec, la ceba i el vi ranci.<br />T'agradarà llegir el post de l'ànec amb peres per més idees.<br />Poder és un pas que s'entenia. Recorda que al final s'incorpora el suc de les taronges.<br />Gràcies per l'observació.<br />Ah!! francesos i no francesos s'apropien! La xarxa és una mostra :)<br />Merci,<br />Bon cap de setmana!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-46599236388707557372019-05-21T11:31:45.021+02:002019-05-21T11:31:45.021+02:00Tinc un dubte. La cocció de 45' a 1h, es fa se...Tinc un dubte. La cocció de 45' a 1h, es fa sense cap mena de líquid? No hi ha el perill de què es cremi? Gràcies.<br /><br />Ah, els francesos són especialistes en apropiar-se de coses que no són seves. ;-)David Gimeno i Ayusohttps://www.blogger.com/profile/01747148607235436550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-84897618835302114952013-03-22T06:12:01.438+01:002013-03-22T06:12:01.438+01:00Que bé, gràcies, de veritat!!
Et sortirà molt, mol...Que bé, gràcies, de veritat!!<br />Et sortirà molt, molt bo... no cal que digui més que el que està escrit en aquest post. <br />Tu fas una gran feina el teu espai, també m'agrada, <br />Ja et diré, quan arregli més coses t'enllaço.<br />Un bon dia i bon cap de setmana!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-63558979084202989782013-03-22T04:26:25.709+01:002013-03-22T04:26:25.709+01:00M'encanta el teu bloc i aquesta entrada es mag...M'encanta el teu bloc i aquesta entrada es magnifica. Ho fare segur. Gracies !!!lacuinadesempre.cathttps://www.blogger.com/profile/05451342464035801449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-12788859999205544432012-09-26T00:18:08.027+02:002012-09-26T00:18:08.027+02:00Bona nit Mª José,
Caram!! quina floreta:)) Moltes ...Bona nit Mª José,<br />Caram!! quina floreta:)) Moltes gràcies pel teu comentari, visita i per valorar-ho! <br />Moltes gràcies. Quan m'ho varen dir em va fer entranyablement feliç. Em sento també molt agraïda a les nominacions dels premis blocs Catalunya i a les persones que han confiat. També un repte per fer la feina amb entusiasme i de la millor manera que sapiguem. Em farà molta il·lusió trobar-te i poder compartir el moment. (He deixat un comentari també en el teu bloc). Estem i seguim connectades:))<br />Petonets i fins aviat,Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-40392067188345481232012-09-24T22:42:05.083+02:002012-09-24T22:42:05.083+02:00Hola Fina!!
Gairebé porto tot el dia enganxada al ...Hola Fina!!<br />Gairebé porto tot el dia enganxada al teu bloc...amb vergonya tinc que reconèixer que no t´havia visitat mai, que no coneixia el teu raconet i que m´ha captivat totalment. Així que dono les gràcies a les nominacions dels premis blocs Catalunya d´enguany que he pogut coincidir amb tu i les altres finalistes...ens veurem a Reus? :))<br />Molts petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-81709626987356896382012-09-21T23:40:44.628+02:002012-09-21T23:40:44.628+02:00A mi no em deixen tampoc!!:)) però sempre els veig...A mi no em deixen tampoc!!:)) però sempre els veig fer. Animat Gemma o demana ajuda segur que et sortirà molt bé. Y us agradarà. Gràcies a tu per venir y deixar la teva opinió.<br />A la banda de Girona en feu de moltes maneres:))!!<br />Una abraçada, Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-21095520715252169592012-09-21T23:33:09.324+02:002012-09-21T23:33:09.324+02:00Bona nit Sebastián,
He explicado una receta de un...Bona nit Sebastián, <br />He explicado una receta de un plato que se ha convertido en familiar. Antes mi abuela, mis tías y mi madre. <br />Cuando empecé a redactar el post me dí cuenta que hay algunas cosas que si no las has vivido son difíciles de transmitir.<br />Un día me contaron que iban unos niños de excursión y vieron un limonero y uno de ellos dijo:<br />"Mira! un árbol que lleva limones colgando" no sé si es cierto pero la anécdota tiene su gracia. <br />También, te tengo que decir que las madres de "antes" en general no pesaban los ingredientes ni comprobaban los tiempos de cocción. <br />Cuántas veces se ha improvisado una comida con lo que hay en la casa!!. Eso si que tiene mérito. ¿No te parece? La experiencia y el tener que cocinar día a día.<br />Me hablas de predisposición. Te entiendo. Des de el mar, con el sol y en la playa no apetece mucho. Quizás sea más apropiado cuando bajen las temperaturas. Es una tradición de las Festes Majors. Me alegra que te traiga recuerdos.<br />Un saludo, amigo, <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-64491622746003443122012-09-19T13:52:17.935+02:002012-09-19T13:52:17.935+02:00Mai m'hi ha atrevit amb els ànecs, però potser...Mai m'hi ha atrevit amb els ànecs, però potser aquest Nadal li planto cara. Té raó en Sebastián, jo el trobo difícil, de cuinar i que la gent l'apreciï. Moltes gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-41964290763874963882012-09-19T08:04:15.013+02:002012-09-19T08:04:15.013+02:00Amiga Fina:
Canard à l'orange. Fue símbolo de ...Amiga Fina:<br />Canard à l'orange. Fue símbolo de la alta gastronomía el siglo pasado. Pato a la naranja, hasta en el teatro triunfó. Desde luego, te atreves con todo. Es un plato difícil, y hasta los comensales necesitan una cierta predisposición para disfrutarlo.<br />Bonita entrada que nos refresca los recuerdos.<br />Un saludo, <br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.com