tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post462813988391746774..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Brandada o bacallà a la ProvençalCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-4597826651282747952016-08-30T08:33:30.713+02:002016-08-30T08:33:30.713+02:00Moltes gràcies Anna,
Sempre aprenent.
Gràcies per...Moltes gràcies Anna, <br />Sempre aprenent.<br />Gràcies per escriure!<br />Una abraçada:)<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-66373353480750726962016-08-28T19:54:38.584+02:002016-08-28T19:54:38.584+02:00He començat a llegir totes les publicacions que te...He començat a llegir totes les publicacions que tens sobre el bacallà i he après un munt de coses!!! Et vull agrair tota la feina que fas, no només publicant les receptes sinó recopilant tanta informació per posar-la al nostre abast d'una manera tan amena. Moltes felicitats pel teu blog! Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-43109999496661579092016-08-07T14:53:41.543+02:002016-08-07T14:53:41.543+02:00Que bé Mireia!!... és un plat molt, però que molt ...Que bé Mireia!!... és un plat molt, però que molt llaminer! :) <br />Invita a la conversa. Moltes gràcies! sempre queda molt bo i és fàcil de fer!<br />Un petó! :)Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-84880830981608288302016-08-05T14:17:59.765+02:002016-08-05T14:17:59.765+02:00No sé si jurar que es un dels meus plats preferits...No sé si jurar que es un dels meus plats preferits de totes les cuines del món. Per a mi un plat de brandada es un primer, segon i postres, de debò que es adictiva i no me'n cansaría mai. Feta amb oli, patata o llet, m'encanta! T'ha quedat amb un aspecte bestial, suau i cremosa que fa goig. <br />La veritat es que no tenía ni idea que venía d'Itàlia ni de la seva influència francesa, tota la vida creient que nosaltres erem els creadors!! Es genial aprendre del que mengem! Unes fotos molt maques;)<br />Un petó Fina!Mireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70253157462208285972016-08-05T06:50:46.442+02:002016-08-05T06:50:46.442+02:00Bon dia Manel,
Si està molt bé i agrada molt!!
La...Bon dia Manel, <br />Si està molt bé i agrada molt!!<br />La majoria de llibres i receptes en posen.<br />Una abraçada.<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-20152784662149964292016-08-03T17:47:17.651+02:002016-08-03T17:47:17.651+02:00Hola Fina,
Estic totalment d'acord amb el què ...Hola Fina,<br />Estic totalment d'acord amb el què afirmes que la genuïna brandada no porta patata, tanmateix, afegida amb moderació, allarga el plat sense modificar-ne bàsicament el sabor.<br />Una abraçada.<br />Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-19535237535162729982016-07-30T08:49:18.856+02:002016-07-30T08:49:18.856+02:00Hola Josepb,
Moltes gràcies per venir i escriure....Hola Josepb, <br />Moltes gràcies per venir i escriure. Un blog com el teu que porta el nom de "Menja bacallà"! <br />Acabo de visitar blog de l'Anna, Retalls de cuina ja he deixat un comentari. Que bé!! <br />Des de que vaig escriure el post del <a href="http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/05/pa-amb-tomaquet-des-de-1887-fins.html" rel="nofollow">Pa amb tomàquet</a> tinc pendent anar-hi!! Allà posava l'enllaç de la Fira del tomàquet de Santa Eulàlia i m'agradaria anar.<br />Caram quantes coincidències i tot ve rodat!!<br />És molt important tenir un bacallaner de confiança.<br />Normalment baixo sempre a la Ribera, al Born. Comprem un de sencer i fins que s'acaba. A casa, afortunadament..intentem que no falti.El guardem amb el paper estrassa al calaix de les verdures i l'anem treien a mesura que el consumim.<br />Gràcies per totes les referències. Més tard miraré l'altre blog.<br />És el millor bon temps pels tomàquet!! m'agraden de totes les maneres.<br />Fins ben aviat, bona cuina i bon cap de setmana d'estiu!<br />Records Teresa.<br />Salutacions, Josepb,<br />PD: Si pots i parlant de tomàquets no et perdís la columna d'ahir del Quim Monzó a La Vanguardia!... parlant de tomàquets!<br />Fina<br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-47797901278468626182016-07-29T09:24:28.066+02:002016-07-29T09:24:28.066+02:00Fina; Una entrada molt i molt encertada -com sempr...<br /> Fina; Una entrada molt i molt encertada -com sempre- sobre el bacallà i més concretament, com fer la brandada de bacallà.<br /> Precisament fa poques hores, l'Anna del blog; Retalls de cuina, ha fet una entrada dels tomàquets i de la fira que es fa a Santa Eulàlia de Ronçana, et deixo l'enllaç per si vols donar-hi una ullada, doncs crec que val la pena.<br /> http://www.retallsdecuina.cat/2016/07/showcooking-la-fira-del-tomaquet-de.html<br /> L'estava llegint, doncs a la vegada, jo, vaig trobar del blog; La cuina del pare, una recepta feta amb tomàquets, fercits amb brandada de bacallà, és a dir; que si poso els tomàquets a llesquetes i a sobre acompanyada de brandada de bacallà, pot ser una molt bona combinació, bé sigui per compartir, conversar o fer distés el dinar.<br /> Ahir -dijous- vaig anar a buscar el bacallà a la meva bacallaneria de confiança, i vaig comprar per fer esqueixada, bunyols i també la brandada amb les explicacions de la teva recepta.<br /> Resumint, que tot a sortit rodó. Unes llesquetes de tomàquets del Vallés, la brandada del teu blog i el bacallà que vaig anar a buscar, amb la recepta i les explicacions del blot de la cuina del pare... dau al set¡¡<br /> Aixó sí, estic d'acord amb tu, la brandada sense patata.<br /> Salutacions Fina, moltes gràcies per compartir aquestes entrades tant interessants. :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com