tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post4625963700590019492..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Els calçots - La calçotada -Cuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-79686831186792111342015-01-27T18:17:45.985+01:002015-01-27T18:17:45.985+01:00Hola Anna, A mossegades,
Gràcies a tu:)) per llegi...Hola Anna, A mossegades,<br />Gràcies a tu:)) per llegir el post i escriure el teu comentari. Doncs sí. 2000 d'avançada!<br />No estem tant lluny:))<br />Fina<br />pd: no havia vist l'avís de missatge.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-53648817780378302772015-01-26T21:58:11.874+01:002015-01-26T21:58:11.874+01:00Com a vallenca he après moltes coses que desconeix...Com a vallenca he après moltes coses que desconeixia, que fort un romà menjant calçots!! moltes gràcies Cuina cinc!<br />AnnaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10942385237981885796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-69806753096198156712014-04-06T22:45:34.464+02:002014-04-06T22:45:34.464+02:00Bona nit, Ricard,
La calçotada és una bona costum...Bona nit, Ricard, <br />La calçotada és una bona costum en aquests mesos per aplegar-se amb la colla i compartir un dinar. <br />No em menjo gaires però la salsa llaminera acompanya i fa poder que mengis més:))<br />Comparteixo opinió!<br />Bona setmana!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-73027377010812025662014-04-06T18:34:17.869+02:002014-04-06T18:34:17.869+02:00Jo més que anar de calçotada, m'agrada menjar-...Jo més que anar de calçotada, m'agrada menjar-ne algun dia quan és temporada.<br /><br />Un cop l'any amb foc autèntic i un parell més que per mandra o manca de tempoa, els faig a la weber.<br /><br />Però si que gaudexo dels calçots!<br /><br />Salutacions,Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-69468924104003253632014-04-05T08:13:42.028+02:002014-04-05T08:13:42.028+02:00Gracias, Pilar!
Y Gracias por la opinión de una fo...Gracias, Pilar!<br />Y Gracias por la opinión de una fotógrafa i buena gourmet!<br />Buen fin de semana!<br />Besos.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-86799800488663509912014-04-05T08:11:31.136+02:002014-04-05T08:11:31.136+02:00:)) Bon día, Sebastián,
Muchas gracias.
Casi, ca...:)) Bon día, Sebastián, <br />Muchas gracias. <br />Casi, casi en el último mes de la temporada...<br />Una vez más, la gastronomía une, comparte y es exportable! Fantástico!. <br />El libro de la cuina del calçots lo conocí en tu blog, dónde le dedicaste un completo post!<br />La calçotada se ha convertido casi en una cita obligada en la temporada. <br />Que siempre tengamos motivos de celebración!<br />Buen fin de semana!<br />Saludos, <br />fina<br /> Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-11557251806850971922014-04-02T23:19:45.322+02:002014-04-02T23:19:45.322+02:00Buen reportaje, buenas fotos y muy ricos los calço...Buen reportaje, buenas fotos y muy ricos los calçots. Besos.Pilar Laínhttps://www.blogger.com/profile/01681440363512448175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-9067948940007494552014-04-02T21:45:01.652+02:002014-04-02T21:45:01.652+02:00Amiga Fina:
Estaba buscando uno de los blogs que a...Amiga Fina:<br />Estaba buscando uno de los blogs que aparecen en mi lista, cuando veo una especie de selva de cañas verdes y CUINA CINC. Me ha pillado de sorpresa, no me lo esperaba; “La calçotada”.<br />Siempre sorprendes. ¡Que fotos más maravillosas las de tu amigo!<br />La pintura romana que nos muestras es también un hallazgo histórico.<br />La única vez que he probado los calçots fue hace más de cincuenta años, cuando Eduardo Castells, mi tío, me llevó a un sitio cerca de Valls y vimos como transportaban los calçots hasta las parrillas de carbón. Protegidos con un enorme babero atado al cuello, aprendí a quitar la parte quemada con la mano, mojar el calçot en la salsa y –igual que la joven de la foto- “boca endins”, que diría Gaziel (es broma).<br />Un saludo,<br />Sebastián Damunt<br />Sebastián Damunthttps://www.blogger.com/profile/07744734594601682199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-57906390857248835242014-04-02T07:53:26.077+02:002014-04-02T07:53:26.077+02:00Gràcies, Marina!! me n'alegro de veure't p...Gràcies, Marina!! me n'alegro de veure't per aquí!<br />Qui no va de calçotada?<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-39008023787806838932014-04-01T12:53:03.193+02:002014-04-01T12:53:03.193+02:00Quin post més complert!! Perquè no se'ns escap...Quin post més complert!! Perquè no se'ns escapi res, per fer uns bons calçons! bravo!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com