tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post3408749545786394745..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Estofat de porc senglarCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-20993449803405696642022-07-05T08:40:37.064+02:002022-07-05T08:40:37.064+02:00Bon dia, Jan! no havia vist el teu comentari.
Bé,...Bon dia, Jan! no havia vist el teu comentari. <br />Bé, no t'ho sé dir.. en aquest temps el vares tenir a macerant a la nevera? En principi no hauria d'estar malament...(?). <br />Gràcies a tu per escriure.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-15665665278588820652022-06-29T17:18:16.222+02:002022-06-29T17:18:16.222+02:00Hola! Tinc un dubte, m'he organitzat malament ...Hola! Tinc un dubte, m'he organitzat malament i he de passar-me de la maceració (70h de macerat) creus que pot ser dolent per la recepta?<br />Gràcies janCFhttps://www.blogger.com/profile/00892677648789716282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-59025284865328527842019-07-07T16:10:18.647+02:002019-07-07T16:10:18.647+02:00Gràcies, Teresa
No havia vist el teu comentari. Ab...Gràcies, Teresa<br />No havia vist el teu comentari. Abans, Google avisava!<br />Espero et sortís molt bé.<br />Encara que sóc partidària de fer-la en temporada. <br />Al congelador, (mira les recomanacions del fabricant) arriba als 18 mesos.<br />En tinc congelat però esperaré. :)<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-31311204916164005112019-06-06T13:10:49.079+02:002019-06-06T13:10:49.079+02:00M'en van regalar un troç i no sabia ven be com...M'en van regalar un troç i no sabia ven be com fer.ho...té molt bona pinta la recepta de la teva mare... avui mateix m'hi posso.<br />Gracies per compartir!!<br />TeresaUnknownhttps://www.blogger.com/profile/04349783353246698352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-28091570073892810522016-02-24T06:03:26.121+01:002016-02-24T06:03:26.121+01:00Hola Blai,
Un bon dia des de Barcelona. Moltes grà...Hola Blai,<br />Un bon dia des de Barcelona. Moltes gràcies per escriure.<br />Ara, entenc quan en el teu primer comentari escrivies:"espero i desitjo que trobi tot lo que necessito per cuinar-lo com cal". <br />Estàs escrivim des del Japó!!<br />Divendres, vaig anar a un sopar al cor de l'Eixample, una sopa de miso i fideus Thai. Ja veus!<br />Fa poc vaig escriure un post sobre la pel·lícula Japonesa <a href="http://cuinacinc.blogspot.com.es/2016/01/una-pasteleria-en-tokio-an.html" rel="nofollow">Una pastelería en Tokio</a><br />Amb Internet hem facilitat intercanvis d'un cantó a l'altre del món. Bé, emociona llegir aquest comentari. <br />Seria interessant saber com te les has enginyat per aconseguir i preparar-ho tot!<br />En qualssevol, cas moltes felicitats i saludar als japonesos de part meva.<br />PD: Aquest és el 2n post més visitat del blog.<br />Des de Japó venen al País Basc a menjar sopa de peix.<br />Ara falta que tastin la meva <a href="http://cuinacinc.blogspot.com.es/2013/03/sopa-de-ceba-gratinada-soup-gratinee.html" rel="nofollow">Sopa de ceba</a><br />Fa un temps vaig rebre una carta entranyable d'una persona del Pallar on em deia que havia recuperat una recepta que no havia tastat des de que la seva iaia havia marxat.<br />Fins aviat, <br />Fina<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-67641941826808942552016-02-24T05:32:25.169+01:002016-02-24T05:32:25.169+01:00Aqui ja el tinc enllestit, als Japonesos els hi en...Aqui ja el tinc enllestit, als Japonesos els hi encanta :) moltes gracies des de Nagasaki :)<br />Blaihttps://www.blogger.com/profile/15307669450930431349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70390769558146304912016-02-22T22:18:06.293+01:002016-02-22T22:18:06.293+01:00Sortirà molt bé !! :) Gràcies!!Sortirà molt bé !! :) Gràcies!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-75220209635748017452016-02-22T14:09:05.061+01:002016-02-22T14:09:05.061+01:00Els meus amics fa uns dies els van regalar un seng...Els meus amics fa uns dies els van regalar un senglar, espero i desitjo que trobi tot lo que necessito per cuinarlo com cal. Molted Gracies per la recepte, te molt bona pinta!!!Blaihttps://www.blogger.com/profile/15307669450930431349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-37946883312730586572016-01-22T00:22:26.753+01:002016-01-22T00:22:26.753+01:00Que bé! Gràcies. A casa la fem cada any i agrada a...Que bé! Gràcies. A casa la fem cada any i agrada a tots!<br />Sempre és preferible quan posem els aliments macerant moltes hores ho fem en un recipient de vidre, ceràmica o plàstic. Es podria admetre l'acer inoxidable, però l'alumini millor que no. (no tinc una explicació científica però tinc la impressió que no és bo)<br />És un consell. <br />Gràcies! per escriure.<br />Salutacions, <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-60069432943579340882016-01-21T10:46:12.343+01:002016-01-21T10:46:12.343+01:00La recepta és boníssima, és el segon cop que la fa...La recepta és boníssima, és el segon cop que la faig. Però tinc un dubte: per què a l'hora de macerar el senglar no pot ser a un recipient metàl·lic? És simple curiositat. Felicitats pel bloc i salutacions. Victorhttps://www.blogger.com/profile/10937793312205391429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-10331396658487892682014-03-04T02:18:05.464+01:002014-03-04T02:18:05.464+01:00Hola, Glòria,
Deia Josep Pla: "la cuina vol ...Hola, Glòria, <br />Deia Josep Pla: "la cuina vol temps i paciència".<br />No ho he fet mai amb cap olla ràpida. No sé com aniria.<br />Gràcies per la confiança, <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-78989478282697332362014-03-03T12:38:51.031+01:002014-03-03T12:38:51.031+01:00Hola, la recepte es bona però es pot coure en una ...Hola, la recepte es bona però es pot coure en una olla ràpida?. <br />Es que tinc ciuna electrica i tres hores de "chup-chup" pot ser la ruina.<br />GraciesGlòria ciuneteshttps://www.blogger.com/profile/15521909131425296586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-62739162777631189942013-02-10T19:23:11.519+01:002013-02-10T19:23:11.519+01:00Gracias, María Pilar,
Por tu comentario.
Espero ...Gracias, María Pilar, <br />Por tu comentario. <br />Espero la disfrutes! y ya me contaras:))<br />Me alegra que te sea útil! <br />Un besoCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-72752709951251781642013-02-10T12:53:07.871+01:002013-02-10T12:53:07.871+01:00No se porque razón se han bailado letras y mayúscu...No se porque razón se han bailado letras y mayúsculas. Lo sientoMaria Pilar-COCINICAhttps://www.blogger.com/profile/01572815305407562555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-76627221820494981932013-02-10T12:52:01.168+01:002013-02-10T12:52:01.168+01:00Estupendo plato, ten la certeza que lo haré, tengo...Estupendo plato, ten la certeza que lo haré, tengo amigos que me regalan jabalí, de vez en cuando. Te agradezco la receta, se ve estupenda.<br /><br />Un besoMaria Pilar-COCINICAhttps://www.blogger.com/profile/01572815305407562555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-27608673650388023822012-12-07T20:43:04.435+01:002012-12-07T20:43:04.435+01:00Hola, Ramón, t'he respòs a sota. Afagir que po...Hola, Ramón, t'he respòs a sota. Afagir que poder t'interessaria el post anterior aquest on vaig escriure sobre la caça en general. Gràcies i bon cap de setmana!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-77669583727191855152012-12-07T10:56:18.600+01:002012-12-07T10:56:18.600+01:00Bon día, Ramón,
Moltes gràcies pel teu comentari:...Bon día, Ramón, <br />Moltes gràcies pel teu comentari:))<br />Me n'alegra molt que t'agradi i a més a més que pasi a formar part del teu receptari personal. <br />El meu pare, era caçador, per això conec una mica, les tertulies, els sopars, <br />Dir-te que de tota la colla la meva mare era la millor cuinera. No dit Per. Nosaltres sinó pels amics caçadors. Que gaudeixis!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-54968851185511854162012-12-05T09:50:30.701+01:002012-12-05T09:50:30.701+01:00Bon dia Fina,
Molt bona recepta. Ja l'he inco...Bon dia Fina,<br /><br />Molt bona recepta. Ja l'he incorporat al meu receptari particular. M'encanta la caça i de ben segur que amb la teva recepta encara la gaudiré més.<br /><br />Ramon RosetRamon Roset i Morerahttps://www.blogger.com/profile/04975253399569464753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-1782472831984120002012-11-11T22:27:51.676+01:002012-11-11T22:27:51.676+01:00Hola, Marga,
Segur que estarà molt bo.
Me n'a...Hola, Marga, <br />Segur que estarà molt bo.<br />Me n'alegro molt que t'agradi, ja em diràs com us ha sortit.<br />Estem en plena temporada i ens aquest moments és l'entrada més visitada de tot el blog!!. Venen de tot arreu a consultar. Em fa feliç per la mare.<br />Ella és una excel·lent cuinera!<br />Et recomano que llegeixis l'entrada anterior on vaig escriure sobre la caça en general. T'agradarà.<br />Gràcies per la teva visita!<br />Salutacions,Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-65014499330431963772012-11-11T20:12:52.709+01:002012-11-11T20:12:52.709+01:00Hola, l'estic fent tal com ens expliques, jo l...Hola, l'estic fent tal com ens expliques, jo l'hi he posat ames a mes, llanegues i fredolics.. i caldo de verdures.<br />A veure com quedarà.l'aroma és excelent.. és la primera vegada que en faig i espero no sigui l'última.<br />Una salutació cordialmargahttps://www.blogger.com/profile/05646434079911487754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-39733462984410104182011-12-24T14:12:01.576+01:002011-12-24T14:12:01.576+01:00Hola Esther i Jordi!!!!
Moltissimes gràcies pel vo...Hola Esther i Jordi!!!!<br />Moltissimes gràcies pel vostre comentari i doblement contenta i molt emocionada sou els primers¡¡¡ Gràcies.<br />Quina il·lusió¡¡<br />Que tingueu una Nit Bona... preciosa allà al desert:)) També us aniré seguint. El temps, aquest gran tresor¡¡<br />Si un dia no contesto de seguida és perquè estic "liada".<br />Un feliç 2012 i fins ben aviat¡¡Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-35678580798158112932011-12-24T13:42:33.676+01:002011-12-24T13:42:33.676+01:00Hola Fina,
Moltes gràcies per la teva visita i el ...Hola Fina,<br />Moltes gràcies per la teva visita i el teu comentari. No ens cal el "google", som catalans, vivint al desert, ja veus el dolent està a tot arreu, jejeje. Com hauràs vist, la nostra recepta no dista molt de la teva, són prcaticamente iguals. Et seguirem a partir d'avui, et desitgem molta sort i ànims en això dels blocs. Gràcies per la teva visita. Et desitgem bones festes i un 2012 ple de èxits, des del desert.<br />Petons<br />Esther i Jordicocinamarroquihttps://www.blogger.com/profile/01333947153322382152noreply@blogger.com