tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post1662907185466272613..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Josa de Cadí, suma energies Formatgeria Serrat Gros i Ca L'Amador -xef Diego Alías i el seu equip-Cuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-71614997893849096552016-09-12T21:13:05.896+02:002016-09-12T21:13:05.896+02:00Hola Josepb,
Poc puc afegir! Donar-te les gràcies...Hola Josepb, <br />Poc puc afegir! Donar-te les gràcies per la visita.<br />Recordo un pastís de formatge teu (amb una recepta que no es pot perdre) d'aquesta casa.<br />No sé si heu estat a Ca L'Amador, sinó heu estat us el recomano.<br />Fins aviat,<br />F.<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-12288273969191448912016-09-12T21:03:08.837+02:002016-09-12T21:03:08.837+02:00Mireia, Has d'anar-hi. No te la pots perdre. T...Mireia, Has d'anar-hi. No te la pots perdre. T'agradarà molt. <br />Sempre dic el mateix una cuina tan bona i tan ben feta lluny de tot.No és fàcil. Gran entusiasme! Un gran equip. Una cuina que t'agradarà i sorprendrà! <br />Si vas a final d'octubre ho podeu fer coincidir amb la Fira de Sant Ermengol de La Seu. Rodó!<br /> Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-46151310332298798672016-09-12T09:33:20.492+02:002016-09-12T09:33:20.492+02:00Fina; La feina ben feta no té fronteres... aquest ...<br /> Fina; La feina ben feta no té fronteres... aquest eslogan es va posar de moda fa uns quants anys, encara que per aquí dalt, al Cadí, sempre està ben fet aquesta feina.<br /> Conec Ossera i conec, també, Jossa del Cadí, al damunt d'questa població, sembla realment que toquis el cel¡¡ <br /> Salutacions Fina¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-30799259423586709952016-09-11T19:16:19.943+02:002016-09-11T19:16:19.943+02:00Aquesta visita no té preu!! No coneixía aquest llo...Aquesta visita no té preu!! No coneixía aquest lloc pero si et dic la veritat la tècnica i el tipus de plats m'han sorprés: que bo les patates amb llima, segu que es un mos sorprenent, i la carbonara de peix, un espectacle que mai havia vist. La vichyssoise havia de ser deliciosa i aquests canelons parlen per si sols. I només 47€!! Com es nota quan la cuina és feta amb amor i cura. Quin paisatge més meravellos, segur que ho vau gaudir d'allò més. Mireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-11859626308663687942016-09-09T06:11:56.897+02:002016-09-09T06:11:56.897+02:00Ho va ser, Anna!! Sempre és agradable retrobar-te ...Ho va ser, Anna!! Sempre és agradable retrobar-te amb el paisatge, les persones i aquest entorn. La cuina és excepcional molt ben feta, molt!<br />Els productors, la formatgeria t'agradarà. Podràs veure la seva feina, tastar i si vols comprar. Una feina feta amb afecte. En quan puguis escapeu-vos! Gràcies. Una abraçada i divendres!<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-56387046806230492962016-09-08T13:00:58.856+02:002016-09-08T13:00:58.856+02:00Un dia ben esplèndid: en un entorn natural meravel...Un dia ben esplèndid: en un entorn natural meravellós, amb professionals que estimen la seva terra i el producte que elaboren i un menú degustació espectacular! Què més es pot desitjar? Prenc bona nota dels productors; a veure si ben aviat fem una sortida per la zona. Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com