tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post1355745667892395102..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Pastís de formatge - CheesecakeCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-78552483031458593852020-05-30T22:18:33.808+02:002020-05-30T22:18:33.808+02:00Thanks!Thanks!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-16113456001136728832020-05-26T11:13:58.762+02:002020-05-26T11:13:58.762+02:00Thanks for sharing, nice post! Post really provice...Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!<br /><br />Giaonhan247 chuyên dịch vụ <a href="http://www.google.sr/url?q=https://giaonhan247.vn/cach-order-hang-my.html" rel="nofollow">mua hàng mỹ</a> từ dịch vụ <a href="http://www.google.ws/url?q=https://giaonhan247.vn/order-hang-my.html" rel="nofollow">order hàng mỹ</a> hay nhận mua <a href="http://www.google.bt/url?q=https://giaonhan247.vn/cach-mua-nuoc-hoa-phap-chinh-hang-o-tai-viet-nam.html" rel="nofollow">nước hoa pháp</a> từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ <a href="http://www.google.com.ru/url?q=https://giaonhan247.vn/cach-mua-hang-tren-ebay.html" rel="nofollow">mua hàng ebay</a> ship về VN uy tín, giá rẻtruongmuunghenhanhttps://www.blogger.com/profile/04147136240476753936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-30551688912684431782019-04-02T23:06:02.384+02:002019-04-02T23:06:02.384+02:00A veure! ja em diràs. Que surti molt bé.
Gràcies p...A veure! ja em diràs. Que surti molt bé.<br />Gràcies per fixar-te en el blog :)<br /> Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-2209182924921384832019-03-31T20:02:25.491+02:002019-03-31T20:02:25.491+02:00El proper cap de setmana m'hi posaré . Moltes ...El proper cap de setmana m'hi posaré . Moltes gràciesneus soler joieshttps://www.blogger.com/profile/10485577381797301844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-33236923380963083532019-03-31T12:33:26.932+02:002019-03-31T12:33:26.932+02:00Moltes gràcies! Neus
Quan me n'alegro :) Molte...Moltes gràcies! Neus<br />Quan me n'alegro :) Moltes Gràcies!!<br />No havia vist el teu comentari. L'acabo de veure ara mateix. <br />M'he sorprès perquè ara mateix hi ha 10 persones visitant aquest post.<br />Si et fixes als ingredients si que posa les quantitats de sucre, diu: 9 culleres soperes rases de sucre.<br />La recepta és de l'època que érem estudiants i mai falla! "tremendament" bona i fàcil de fer!<br />Ja em diràs com et surt.Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-91691592150945738042019-03-27T20:14:59.433+01:002019-03-27T20:14:59.433+01:00Finalment he trobat una recepta on no hi havia el ...Finalment he trobat una recepta on no hi havia el formatge Filadèlfia!!<br />Comencem bé he pensat .felicitats doncs<br />Vol dir que hi ha qualitat.<br />Veig però q us heu oblidat posar els grams de sucre de la recepta. Suposso un lapsus.<br />Provaré de fer el pastis. <br />neus soler joieshttps://www.blogger.com/profile/10485577381797301844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-83095148572001076872016-06-19T23:19:05.713+02:002016-06-19T23:19:05.713+02:00Siii!! Gràcies M. Glòria, T'agradarà. Si el vo...Siii!! Gràcies M. Glòria, T'agradarà. Si el vols fer més lleuger el pots fer sense les galetes.<br />Petons.<br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-64032414465521599352016-06-19T10:15:27.019+02:002016-06-19T10:15:27.019+02:00Molt fan dels pastissos de formatge. N'hi ha m...Molt fan dels pastissos de formatge. N'hi ha moltes receptes i aquesta teva té una pinta boníssima<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-56419059143439154502016-06-01T01:11:42.487+02:002016-06-01T01:11:42.487+02:00Gracias, Jesús!
Epero que salga bien y te guste :)...Gracias, Jesús!<br />Epero que salga bien y te guste :)!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-1617336945146130022016-05-31T22:32:17.725+02:002016-05-31T22:32:17.725+02:00Uffff que aspecto tan fantastico y apetecible, es ...Uffff que aspecto tan fantastico y apetecible, es uno de mis pasteles favoritos, es una entrada muy sugerente, saludos.jesus alvarezhttps://www.blogger.com/profile/03570354904777909254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-4515643425155886492016-05-19T00:47:47.259+02:002016-05-19T00:47:47.259+02:00parece que si!!
Besos!parece que si!!<br />Besos!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-11609418664728455892016-05-19T00:47:11.752+02:002016-05-19T00:47:11.752+02:00Josepb,
Aquesta plantilla, s'ha de gravar i p...Josepb, <br />Aquesta plantilla, s'ha de gravar i patentar!!<br />Crec recordar que vares fer un pastís amb el formatge del Serrat Gros, si?<br />Que bé! és un bon llibre. El vaig comprar el dia de la presentació. Las autores, gran coneixedores del formatge, excel·lents fotos, la història de cada un dels formatges, les persones que els elaboren... en una edició molt maca, un recorregut pel país a través dels formatges! T'encantarà!<br />Gràcies per les paraules. Veure que algú l'agrada dóna més sentit al que fas. <br />Fins aviat,<br /><br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-57722401942949608152016-05-19T00:36:54.952+02:002016-05-19T00:36:54.952+02:00I tant! és així, cada lloc, el clima, la manera de...I tant! és així, cada lloc, el clima, la manera de fer, el producte i la mà de qui el fa el fa diferent i bo.<br />Gràcies, Mireia, <br />Una abraçada,:)<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-53264704707380869822016-05-18T22:13:31.040+02:002016-05-18T22:13:31.040+02:00Que buena!!!!!! BesosQue buena!!!!!! BesosPilar Laínhttps://www.blogger.com/profile/01681440363512448175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-3604696462450783522016-05-17T19:19:19.662+02:002016-05-17T19:19:19.662+02:00Fina; Els pastissos de formatge, són la meva debil...<br /> Fina; Els pastissos de formatge, són la meva debilitat... des de que el meu germà -fa uns quants anys- va donar-me una recepta de pastís de formatge, sempre més he fet el mateix. M'explico: la "plantilla" del pastís de formatge és la que faig servir i a partir d'aquí l'he fet de molts tipus... amb nabius, amb vainílla, amb panses, amb formatge de cabra i llimona, els ous frescos de granja, que jo mateix vaig a buscar... <br /> Com molt bé dius Fina, tantes varietats com persones les preparen.<br /> Tinc demanat el llibre dels 50 millors formatges de Catalunya que en el post que vas fer per Sant Jordi en parles. Vaig donar-l'hi un cop d'ull per internet -l'editorial Cossetània- i n'hi havía dos que els conec i també els he visitat l'obrador, acompanyat d'un "post" cadascú d'ells i l'elaboració del pastís de formatge per acompanyar i menjar-ne, mentrestant es va assaborint i notes els gustos i sabors d'allà on estan fets... <br /> Salutacions Fina i moltes gràcies per fer aquestes entrades tant bones, acompanyades també del plat que l'acompanya,amb aquest cas, amb el pastís de formatge. Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-7725740392208432372016-05-17T11:55:48.656+02:002016-05-17T11:55:48.656+02:00Aprofitant els millors productes que dona cada ter...Aprofitant els millors productes que dona cada terra es pot fer el millor pastís de formatge a cada lloc. Un bon formatge fresc, cremós o recuit, ous, llet o crema, sucre... Es fantástic, no cal dir que qualsevol versió em sembla bonísima, des del més senzill fins els més recargolats! És exquisita la pinta que té, quines ganes de tornar a fer-lo!!!<br />Un petonás;)Mireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.com