tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post1032271909045102663..comments2024-03-22T08:21:36.226+01:00Comments on Cuina Cinc: Una tassa de xocolata desfetaCuina Cinchttp://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70083198681691820172022-02-21T17:12:52.584+01:002022-02-21T17:12:52.584+01:00Hola Viktorbir,
A les botigues i els súpers troba...Hola Viktorbir, <br />A les botigues i els súpers trobaràs més o menys tres varietats de cacau:<br />cacau en pols per dissoldre amb llet per esmorzar, berenar o quan et vingui de gust; <br />cacau pur, sense sucre afegit, que podem utilitzar per rebosteria, per dissoldre amb llet o altres begudes vegetals o per posar a un cappuccino i, finalment "el xocolata a la tassa", de diferents marques, que porta en el seus ingredients sucre, midó etc. Aquest últim és el que s'utilitza en la preparació que comentem. Seguint les indicacions del fabricant o les que he escrit en aquest post i el respecte al temps de cocció et sortirà una tassa de xocolata desfeta com la de la imatge d'aquest post o alguna de les que he publicat a Instagram.☕️🍫<br />Així ho fem a casa i així ho he escrit.<br />Després, vindria tot el món de les rajoles de xocolata <br /><br /><br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-55374407273027383222022-02-20T19:26:28.245+01:002022-02-20T19:26:28.245+01:00La recepta que poses és de llet amb cacau, no de x...La recepta que poses és de llet amb cacau, no de xocolata desfeta. No incorpora ni sucre ni cap espessidor (midó). Amb una recepta així no et sortirà res que s'assembli a la primera foto. Et sortirà una líquid amb la consistència de la llet i el color d'un cacaolat, com a molt.viktorbirhttps://www.blogger.com/profile/16514133847482951709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-87372264585692823112019-09-11T11:21:36.421+02:002019-09-11T11:21:36.421+02:00Hola Marta,
Avui, he publicat una imatge a Instag...Hola Marta, <br />Avui, he publicat una imatge a Instagram de la xocolata desfeta i acabo de veure el teu comentari. Abans, Google t'avisava quan havia un nou comentari, ara, sembla que no. Sento no respondre fins avui.<br />Poder m'havia d'haver allargat més en el post. Vaig entendre que havia molta informació i poder cansa. <br />Quan feia COU...part de la "paga" estava destinada a la xocolata. M'agrada moltíssim. Des de la residencia d'estudiants un cop a la setmana anava al centre a prendre un suís!<br />En el post escric sobre les granges i xocolateries en general i la tradició "xocolatera" de Barcelona i entenia que quedaven incloses totes! Granja Viader l'anomeno aquí: <a href="http://cuinacinc.blogspot.com/2018/05/blogs-vivants-de-rac1-cuina-cinc-i-els.html" rel="nofollow">cremacatalana</a> Excel·lent i un lloc de referència.<br />M'encanta el suís, el contrast i tot el que has escrit!<br />Moltes gràcies i una abraçada, <br />FinaCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-30605051105853609482019-05-07T14:42:35.584+02:002019-05-07T14:42:35.584+02:00Hola Fina,
encara que amb retard, se m'acuden ...Hola Fina,<br />encara que amb retard, se m'acuden un parell de coses.<br />Per a mi, la xocolata desfeta cal fer-la amb aigua i no pas amb llet. Molt més saborosa i lleugera!<br />De fet, quan érem petits es distingia entre xocolata a "l'espanyola" feta aigua i espessa o "la francesa" amb llet i molt més líquda (poc més espessa que un Cacaolat). Ara el més habitual a les xocolateries és trobar-la espessa però amb llet, pel meu gust una combinació força embafadora. <br />Al parlar de xocolateries de Barcelona, trobo a faltar Can Viader, del carrer Xuclà, que la fan amb aigua i espessa. La primera opció és sucar-hi melindros, tot i que també tenen xurros per a qui en vulgui. El suïs -especialitat de la casa- amb la nata recent batuda, fa un contrast entre fred-calent i sobretot amarg de la xocolata (feta amb aigua i poc sucre) i dolç de la nata que és brutal. <br />Tasta-ho i ja m'ho sabràs dir.<br />Una abraçada.<br />Marta BallesterMBGhttps://www.blogger.com/profile/18105172715652875039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-79123498708550579812018-01-27T07:22:55.894+01:002018-01-27T07:22:55.894+01:00Moltes gràcies Carmen!!
Feliç dissabte. Gràcies pe...Moltes gràcies Carmen!!<br />Feliç dissabte. Gràcies per venir i escriure!<br />Que no falti la xocolata!!<br />petons<br />:)Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-74093953433006772782018-01-25T17:33:05.532+01:002018-01-25T17:33:05.532+01:00Moltes gràcies Fina! M'ha agradat moltissim! P...Moltes gràcies Fina! M'ha agradat moltissim! Petons i segueix amb els teus bons consells!🌷💚💋💋👍carmensancho99https://www.blogger.com/profile/11832107975942703562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-86398930569310732522018-01-25T17:32:39.447+01:002018-01-25T17:32:39.447+01:00Moltes gràcies Fina! M'ha agradat moltissim! P...Moltes gràcies Fina! M'ha agradat moltissim! Petons i segueix amb els teus bons consells!🌷💚💋💋👍carmensancho99https://www.blogger.com/profile/11832107975942703562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70283735344253019112017-09-19T22:45:59.452+02:002017-09-19T22:45:59.452+02:00No hi ha millor descripció! La xocolata ho té tot!...No hi ha millor descripció! La xocolata ho té tot! Que bé agrada a tothom!<br />Moltes gràcies :) Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-18616625963735393572017-09-18T00:11:31.428+02:002017-09-18T00:11:31.428+02:00Avui diumenge n'he esmorzat, deu ser que deu v...Avui diumenge n'he esmorzat, deu ser que deu venir el fred...<br />És un esmorzar de família, reconfortant, sa i deliciós; que fa festa i no només pels petits.Viquihttps://www.blogger.com/profile/02447240727075221922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-46320438952218272992016-06-17T07:10:14.110+02:002016-06-17T07:10:14.110+02:00M. Carme,
Un xocolata amb nata, anomenat suís a B...M. Carme, <br />Un xocolata amb nata, anomenat suís a Barcelona, és senzillament una tassa de xocolata desfeta en la que afegim nata muntada. Una delícia!!<br />No posis nata d'esprai!<br />És millor comprar la nata muntada sense sucre en les pastisseries o comprar "nata líquida" especial per muntar i fer-la tu a casa.<br />En el post dic alguns lloc on la pots tastar a la ciutat de Barcelona..<br />PD: En altres llocs anomenant "suís" a una pasta semblant al briox. Al post ho explico, també.<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-80757820175849356132016-06-14T22:56:02.097+02:002016-06-14T22:56:02.097+02:00xocolate con nata, como se prepara?xocolate con nata, como se prepara?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13699900645193990959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-22065621063035172152013-02-21T07:38:32.596+01:002013-02-21T07:38:32.596+01:00Pequeños o grandes placeres que nos reconcilian co...Pequeños o grandes placeres que nos reconcilian con la vida!<br />Disfruta:)) que buenos! Ahora en invierno sientan de maravilla.<br />Que tengas un día agradable!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-79647575222173611492013-02-21T02:36:47.918+01:002013-02-21T02:36:47.918+01:00El chocolate, digamos que soy un poco antiguo y es...El chocolate, digamos que soy un poco antiguo y esos días que no trabajo. Me bajo a la churreria y traigo grasientas, pero realmente grasientas porras y chocolate caliente para la familia. En fin, uno es como es. SaludosAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-5917870853707520092013-02-18T04:01:28.147+01:002013-02-18T04:01:28.147+01:00Caram!! aquesta Santa Àgueda em penso que té molte...Caram!! aquesta Santa Àgueda em penso que té moltes fans!!<br />Sempre hi ha un moment i, molt bon profit en aquest esmorzar!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-59628694656146576442013-02-18T03:59:46.981+01:002013-02-18T03:59:46.981+01:00Moltes gràcies Didac!! Una gran abraçada!!Moltes gràcies Didac!! Una gran abraçada!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-60439226649249896212013-02-16T21:26:46.985+01:002013-02-16T21:26:46.985+01:00Al meu poble es celebra Santa Àgueda amb una missa...Al meu poble es celebra Santa Àgueda amb una missa i berenant xocolata. A mí no m´agrada molt, però de tant en tant m´abellix . Potser demà el tinga a taula per desdejunar.Roserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-70213077341201281562013-02-15T19:32:48.327+01:002013-02-15T19:32:48.327+01:00molt bon post !!! una forta abraçada fina !!!molt bon post !!! una forta abraçada fina !!!didachttps://www.blogger.com/profile/11928606252435710082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-61002050681103468672013-02-10T10:36:41.123+01:002013-02-10T10:36:41.123+01:00Ay doloretes... que suerte hemos tenido que se han...Ay doloretes... que suerte hemos tenido que se han dedicado a investigar. Lo prohibían en todas las dietas!!! hasta que alguien se le ocurrió investigar de los buenos efectos de teobromina!! bendita sustancia:)) que nos ayuda a sonreír.(si quieres mira el vídeo, te alegrará).<br />Que bien el cumple de la abuela...todos reunidos, chocolate y felicidad, ella la más feliz:)) Per molt anys!<br />Una abrazo grande a cristina de mi parte! y para ti también!<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-31284352539055067182013-02-10T10:29:55.396+01:002013-02-10T10:29:55.396+01:00Si, si Pilar. También era mi desayuno de los domin...Si, si Pilar. También era mi desayuno de los domingos en invierno.<br />Ahora, siempre tengo una tableta de chocolate negro (85%) es mi preferido!! no puedo resistirme. Y los domingos son más domingos con un trocito de chocolate con el café o para desayunar!<br />Pues sí, el chocolate hace fiesta y nos reúne con la familia! <br />Besos y feliz domingo con todos los tuyos:))!!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-23293652660652613382013-02-10T10:24:15.270+01:002013-02-10T10:24:15.270+01:00Quien no amigo Toni!
Seria al único dulce/producto...Quien no amigo Toni!<br />Seria al único dulce/producto que me costaría renunciar. Es mi debilidad!<br />Bon diumenge! Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-79587861783483792372013-02-10T10:21:47.852+01:002013-02-10T10:21:47.852+01:00Bon día, Sebastián!!
Que suerte que alguien se ocu...Bon día, Sebastián!!<br />Que suerte que alguien se ocupe de desmitificar los atributos negativos que le han dado al chocolate. Con lo bueno que es:))<br />Me alegra que puedas compensar tus largas caminatas y el chocolate te de fuerzas y "ánimos". Que bien!!<br />Cualquier día es bueno para una taza de chocolate! y con carquinyolis mucho más!<br />Saludos al amigo Busquets!<br />Bon profit y, un buen y feliz domingo!<br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-48354937234499815852013-02-10T10:14:00.429+01:002013-02-10T10:14:00.429+01:00Estàs convidada:))
Doncs no l'he vist aquest p...Estàs convidada:))<br />Doncs no l'he vist aquest pa deliciós amb "perletes" de xocolate... al teu espai? sortirà aviat?<br />Molt bon dia! aprofitem el diumenge!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-51902505000937334322013-02-08T10:54:54.522+01:002013-02-08T10:54:54.522+01:00Ay, por Dios.... el chocolate. En mi casa el choco...Ay, por Dios.... el chocolate. En mi casa el chocolate del cumple de la abuela es sagrado. Día 26 de diciembre, después de comidas y cenas en familia y de comer a lo grande, a las siete de la tarde ¡Gran chocolatada con churros! no reventamos de milagro pero los gruñidos de placer no los escondemos. ¡Me encanta toda la información que nos has dado!.<br />Y que sepas que Cristina se va a su casa con los ojos vidriosos de las palabras tan bonitas que has dejado en nuestro blog. GRACIAS.doloreteshttps://www.blogger.com/profile/03825610026951728496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-26768257022646701192013-02-06T22:52:02.115+01:002013-02-06T22:52:02.115+01:00Me encanta el chocolate. En tiempos, era mi desayu...Me encanta el chocolate. En tiempos, era mi desayuno de todos los domingos. Ahora y de vez en cuanto, es cita obligada pasar por una chocolateria a disfrutar de una taza, con o sin churros. Tambien comprarlo para llevar a casa y disfrutarlo con la familia. Besos Fina.Pilar Laínhttps://www.blogger.com/profile/01681440363512448175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656321285274835066.post-64722187302078528452013-02-06T08:54:15.916+01:002013-02-06T08:54:15.916+01:00Reconozco que soy chocoladicto. No soy amigo de lo...Reconozco que soy chocoladicto. No soy amigo de los dulces en general. El chocolate...es otra cosa. Un saludo!lamardecuinaymáshttps://www.blogger.com/profile/09549444706309218288noreply@blogger.com